Maf |
09-02-2013, 13:30
|
|
Były ADM. DR,PM,SR.Grafik |
Maf
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2013 16:22 przez Kamil.)
Siemanko pisze to tutaj ,żeby nikt sobie postów nie nabijał
Maf to jest porostu żenada jak on może W ogóle coś pomagać na mc jeżeli nawet nie wie co to jest Warp Tutaj macie prare ss możecie się pośmiać bo jak dla mnie to jest zabawne Maf się nauczył pięciu komend i szpanuje Nie mówie bo ja uczyłem Dikey i kamila ale do nich nic nie mam Po Drugie ten serwer nie jest dopracowany brakuje dużo pluginów a oto pluginy które są na serwerze np. : Zrobili więzienie a nie mają takiego pluginu wgranego na serwerze i tpają do więzienia a gracz może spokojnie wpisać /spawn Albo nie ma pluginu który udostępnia Komedę /kit tools (ona daje podsatwe przedmioty można sobie wybrać kamienny/drwniany kilof,łopata miecz itp . tylko oni używają skrzynek w których są narzędzia dużo by wiemieniać tych pluginów A i jeszcze w jego podaniu nie musicie pisać Jestem na NIE bo to dziecko i tak dostanie admina za to , że pomaga na serwerze . ( Tak mi się chociaż wydaje ) Pozdrawiam kusa PS kamiloo96 to ja ;D
No niestety odchodzę ktoś chce ze mną pograć to pisać na skype : kusy1239 .
Porszę o usunięcie mi rang oraz flag ze serwera SR,PM i DR oraz rangi multi admin . Rangi Grafik i redaktor oraz vip możecie zostawić. Pozdrawiam Kusa
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Maf - KoXu|Kusa - 09-02-2013 13:30
RE: Maf - MYTHBUSTERS - 10-02-2013, 19:13
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: