Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Maf - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15)
+--- Dział: Inne (/forum-Inne--156)
+---- Dział: Na luzie (/forum-Na-luzie--23)
+---- Wątek: Maf (/temat-Maf--8952)

Maf - KoXu|Kusa - 09-02-2013 13:30

Siemanko pisze to tutaj ,żeby nikt sobie postów nie nabijał :D

Maf to jest porostu żenada jak on może W ogóle coś pomagać na mc jeżeli nawet nie wie co to jest Warp :D :D
Tutaj macie prare ss możecie się pośmiać bo jak dla mnie to jest zabawne :D

Maf się nauczył pięciu komend i szpanuje :D
Nie mówie bo ja uczyłem Dikey i kamila ale do nich nic nie mam :D
Po Drugie ten serwer nie jest dopracowany brakuje dużo pluginów
a oto pluginy które są na serwerze

np. : Zrobili więzienie a nie mają takiego pluginu wgranego na serwerze i tpają do więzienia a gracz może spokojnie wpisać /spawn

Albo nie ma pluginu który udostępnia Komedę /kit tools (ona daje podsatwe przedmioty można sobie wybrać kamienny/drwniany kilof,łopata miecz itp .
tylko oni używają skrzynek w których są narzędzia :D

dużo by wiemieniać tych pluginów
A i jeszcze w jego podaniu nie musicie pisać Jestem na NIE bo to dziecko i tak dostanie admina za to , że pomaga na serwerze . ( Tak mi się chociaż wydaje )
Pozdrawiam kusa :D

PS kamiloo96 to ja ;D

RE: Maf - KoXu|Kusa - 09-02-2013 14:27

Naprawdę dużo widać kawałek muru i crafting

RE: Maf - Kamil - 09-02-2013 16:21

Wtf, jakie 'kamil się bawił'? Ty myślisz, że jak serwer ruszy to będziesz miał opa? Dostałeś go tylko do pomocy, dziękuję, wykonałeś zadanie, zdjąłem opa, proste.

Poza tym czepiasz się więzienia, a chyba po to zablokowany jest spawn, bo serwer jeszcze nie jest gotowy i nie ma wszystkich pluginów, tak? Myśl trochę.

Ehh, uważałem Cię za normalną osobę, a się okazało, że nie dostałeś tego co chciałeś i już zawiść od Ciebie bije. Żałosne.

RE: Maf - KoXu|Kusa - 09-02-2013 16:49

Kamil bo ja wbiłem na serwa dałeś mi op'a potem mi zabrałeś i trzymałeś mnie we więzieniu .
Zawiść mnie bije ? Nie ja nawet czasu nie mam na gre w MC jak ja mam tutaj admina , grafika i na dwóch innych grafika . Jeszcze gram w Samp (Gta sa) jestem policjantem a prywatne życie to co . Myślisz , że mi jest żal bo ja nie mam op ? Mnie to w ogóle nie obchodzi tylko jak widzę ten serwer bez podstawowych pluginów to jest mi żal tego serwera . A co do Maf'a co on w ogóle zrobił zrobić pięć działeczek kawałem muru i co . Nauczył się paru komend na Word Edit i kox bo mnie zbanuje .

RE: Maf - Kamil - 09-02-2013 16:55

Skoro masz tyle zajęć to przestań ryczeć o tego opa za każdym razem jak wleziesz na serwer. Cały mur, wszystkie działki zrobiłem sam. A co do pluginów to już powiedziałem. Po to serwer jeszcze nie wystartował żebyśmy pododawali wszystko, czego brakuje, yea? A kiedyś na serwerze mówiłeś, że jest zajebisty, a teraz, że Ci go żal, śmieszne. ;x

RE: Maf - KoXu|Kusa - 09-02-2013 17:01

Ani razu nie powiedziałem , że jest zajebisty powiedziałem tylko o mapce że jest fajna . A ryczeć to sobie może maf bo ja tylko proszę o op bo bez op'a to stale trzeba na spawn siedzieć . a pluginów wam brakuje ok.12

No jak ty zrobiłeś wszystko to co zrobił maf ? Klocka ?

RE: Maf - Maf - 10-02-2013 15:14

Wnoszę o zamknięcie tematu gdyż prowadzi on donikąd.

RE: Maf - MYTHBUSTERS - 10-02-2013 19:13

Oddalam ... piszemy w Hyde parku ... posty się nie nabijają ... rozmowa trwa.

RE: Maf - Kamil - 10-02-2013 19:28

Ty się możesz najwyżej od komputera oddalić ;f