Podanie iS[t] |
30-08-2014, 13:26
|
|
Runner |
Podanie iS[t]
1. Imię: Dominik
2. Nick na Serwerze: iS[t] 3. Nick steam (jeśli posiadasz):Miałem..Ale sprzedałem. A Teraz właśnie kupuje nowego Stea'ma 4. Steam ID (jeśli posiadasz) STEAM_ Nie mam Narazie !. 5. Wiek, data urodzenia: 19.07.1995 15 . ! 6. Znajomość AMX (1-10): 8-9. 7. Od kiedy grasz na serwerach Only DD2? Prawie od 5 lat 8. Ile czasu grasz na 3DR.pl? 2 lub 3 9. Gdzie masz/miałeś admina? Na kilku serwerowniach w tym swoich. Mialem Na dywizjon.eu !. Mialem na moim. Czyli HeaDshoter.pl ale nie mam ponieważ rozpadlo sie ;c 10. Jak często odwiedzasz forum? Codziennie. Jeśli mam czas ale teraz mam akurat !! 11. Ile godzin dziennie grasz na serwerze: około 4-5 godzin. 12. Kontakt (GG, skype):Telefon - 13. Znasz i akceptujesz regulaminy forum, admina i serwera? Tak 14. Przydatne umiejętności: Znajomość Amx, Programy Graficzne typu Gimp,Phosthop,i rózne ciekawe programy 15. Mieszkam w Koninie 16. Miesięczne dofinansowanie (nieobowiązkowe): Jak taka potrzeba Pewnie 17. Dlaczego ja ?.Bo bym pomagał wszystkim uzytkownikom.Serwera. Napewno Umiem rozpoznac .Wh-aima,SpeedHack,itp !. Bym dużo Siedzial Na Forum bo Umiem.Miałem kiedyś adma i wiem wszystko i jak.AmX opanowane..Bym tych Niby "dzieciaków" z micre'm ogarniał !. i by nie bylo zamieszania ! Prosze O Rozpatrzenie Mojego Podania Jeśli Nie to nie Jeśli tak To Dzięki wam Bardzo !. Narka |
30-08-2014, 13:31
|
|
KUJON Inne grupy: Admin [DR] |
RE: Podanie iS[t]
Nie, dlaczego:
-krótko tu grasz -konto od wczoraj -co drugi wyraz w zdaniu wielką literą (to taka dygresja) Pograj dłużej, daj się poznać. |
30-08-2014, 13:39
|
|
Runner |
Aha ok
czyli co? ile mam przynajniej pograc ? hę ? . wiem,że od wczoraj ! wiem. ja juz tak mam tak samo jak pisze ;cc. .Ok pogram dłuzej a napewno mnie poznasz i napewno bd ci nie raz pomagacw typu sprawach adminach czy tam cos inego ale Dzięki za Odpowiedz narka .. |
30-08-2014, 13:50
|
|
Admin [DD2] |
to najpierw kup steam pograj 20h i zloz podanie na nie
|
30-08-2014, 13:52
|
|
Na zawsze w mym sercu [*] Inne grupy: Admin [COD], Admin [DD2] |
|
30-08-2014, 14:06
|
|
Jazdaaaaaaa | 3DR.pl Inne grupy: Opiekun [COD], VIP |
NIE i NIE
za świeży jesteś |
30-08-2014, 14:20
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
> DODAJ PRODUKT DO KOSZYKA
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości