Podanie iS[t] - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Podanie iS[t] (/temat-Podanie-iS-t--14061) |
Podanie iS[t] - iS[t] - 30-08-2014 13:26 1. Imię: Dominik 2. Nick na Serwerze: iS[t] 3. Nick steam (jeśli posiadasz):Miałem..Ale sprzedałem. A Teraz właśnie kupuje nowego Stea'ma 4. Steam ID (jeśli posiadasz) STEAM_ Nie mam Narazie !. 5. Wiek, data urodzenia: 19.07.1995 15 . ! 6. Znajomość AMX (1-10): 8-9. 7. Od kiedy grasz na serwerach Only DD2? Prawie od 5 lat 8. Ile czasu grasz na 3DR.pl? 2 lub 3 9. Gdzie masz/miałeś admina? Na kilku serwerowniach w tym swoich. Mialem Na dywizjon.eu !. Mialem na moim. Czyli HeaDshoter.pl ale nie mam ponieważ rozpadlo sie ;c 10. Jak często odwiedzasz forum? Codziennie. Jeśli mam czas ale teraz mam akurat !! 11. Ile godzin dziennie grasz na serwerze: około 4-5 godzin. 12. Kontakt (GG, skype):Telefon - 13. Znasz i akceptujesz regulaminy forum, admina i serwera? Tak 14. Przydatne umiejętności: Znajomość Amx, Programy Graficzne typu Gimp,Phosthop,i rózne ciekawe programy 15. Mieszkam w Koninie 16. Miesięczne dofinansowanie (nieobowiązkowe): Jak taka potrzeba Pewnie 17. Dlaczego ja ?.Bo bym pomagał wszystkim uzytkownikom.Serwera. Napewno Umiem rozpoznac .Wh-aima,SpeedHack,itp !. Bym dużo Siedzial Na Forum bo Umiem.Miałem kiedyś adma i wiem wszystko i jak.AmX opanowane..Bym tych Niby "dzieciaków" z micre'm ogarniał !. i by nie bylo zamieszania ! Prosze O Rozpatrzenie Mojego Podania Jeśli Nie to nie Jeśli tak To Dzięki wam Bardzo !. Narka RE: Podanie iS[t] - Krrrrissu - 30-08-2014 13:31 Nie, dlaczego: -krótko tu grasz -konto od wczoraj -co drugi wyraz w zdaniu wielką literą (to taka dygresja) Pograj dłużej, daj się poznać. RE: Podanie iS[t] - iS[t] - 30-08-2014 13:39 Aha ok czyli co? ile mam przynajniej pograc ? hę ? . wiem,że od wczoraj ! wiem. ja juz tak mam tak samo jak pisze ;cc. .Ok pogram dłuzej a napewno mnie poznasz i napewno bd ci nie raz pomagacw typu sprawach adminach czy tam cos inego ale Dzięki za Odpowiedz narka .. RE: Podanie iS[t] - kara mustafa - 30-08-2014 13:50 to najpierw kup steam pograj 20h i zloz podanie na nie RE: Podanie iS[t] - caclav - 30-08-2014 13:52 Na NIE poczytaj sobie lekturę http://www.deathrun.pl/temat-Regulamin-podan-na-admina--10473 RE: Podanie iS[t] - Daniel1675 - 30-08-2014 14:06 NIE i NIE za świeży jesteś RE: Podanie iS[t] - Admin - 30-08-2014 14:20 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > DODAJ PRODUKT DO KOSZYKA |