Geniusz internetowy |
11-06-2013, 00:24
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Geniusz internetowy
Przedstawiam Wam genialnego faceta wyglądającego jak Walduś Kiepski.
http://mocnopomocni.pl/ Na czym to polega? Myślicie o jakiejś postaci i odpowiadacie na pytania dotyczące niej (odpowiedzi muszą być prawdziwe, inaczej to nie zadziała). Kogo odgadł mi? - Selena Gomez - Darth Vader - Naruto - Tom z kreskówki "Tom i Jarry" - Łysy z brazzers - Edyta Górniak - Sasha Grey - Wróżbita Maciej - Gollum z "Władcy Pierścieni" - Eminem - Rockalone2k z youtube'a - Adolf Hitler - Mieszko I Typ jest nieziemski -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
11-06-2013, 03:00
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
RE: Geniusz internetowy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2013 03:02 przez Admin.)
A mi odgadł tak:
Sherlock Holmes Emma Stone Brzydki Burak Justin Bieber (przy pytaniu czy jest dziewczyną zaznaczyłem "chyba tak" ) Spiderman / Peter Parker Donald Tusk Monia Adbustera Breivik (sic!!) Neo Janusz Korwin-Mikke Typowy Seba (WTF?!) Koleś z Postala () Kanye West Niekryty Krytyk Krzysztof Gonciarz Jezus Chrystus Angela Merkel Bill Gates Django Will Smith Achilles Johny Bravo Tony Stark / Iron Man Facet z reklamy na banerze po prawej stronie Chyba wystarczy tego
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
11-06-2013, 13:55
|
|
Fair-Player |
Mi odgadła:
-Hannah Montana -Dikey(WTF!) -twój przyjaciel -Typowy Seba -Facet na bannerze po prawej stronie -Ja -Justin Biebier Z -Niekryty Krytyk -AdBuster |
11-06-2013, 14:04
|
|
KUJON Inne grupy: Admin [DR] |
"Dikey(WTF!)"
po co kłamiesz ? |
11-06-2013, 15:57
|
|
Filozof Inne grupy: Admin [COD], VIP |
Masz jakiś problem / pytanie? Pisz śmiało!
|
11-06-2013, 17:12
|
|
Pr0 Runner |
RE: Geniusz internetowy |
11-06-2013, 18:46
|
|
I <3 Spotify! |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2013 19:03 przez Obey138.)
Dodatkowo ciekawe pytania:
Dodatkowe spostrzeżenia: Przy odpowiadania na pytanie związane z płcią "Nie wiem" buguje się i coróż pyta się o narodowość |
23-01-2014, 15:11
|
|
MOVEMENT :D |
Mi odgadł :
PapaSmerf Gandalf Harry Potter Mieszko I Jackie Chan Sasha Grey Jamie Cambell Bower Brenda Song Noe Filip "neo" Kubski Nagini Nic Agnieszka Chlińska Komorowski Daniel Radcliffe |
23-01-2014, 16:19
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-01-2014 16:54 przez Admin.)
Przechytrzyłem gnoja, nie odgadł byłego ministra finansów Rostowskiego
Ale za to zgadł: Walter White Jasse Pinkman Steve Jobs
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
23-01-2014, 16:47
|
|
K--N--P |
RE: Geniusz internetowy |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: