Geniusz internetowy - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Gry i zabawy (/forum-Gry-i-zabawy--159) +---- Wątek: Geniusz internetowy (/temat-Geniusz-internetowy--9840) |
Geniusz internetowy - Kamil - 11-06-2013 00:24 Przedstawiam Wam genialnego faceta wyglądającego jak Walduś Kiepski. http://mocnopomocni.pl/ Na czym to polega? Myślicie o jakiejś postaci i odpowiadacie na pytania dotyczące niej (odpowiedzi muszą być prawdziwe, inaczej to nie zadziała). Kogo odgadł mi? - Selena Gomez - Darth Vader - Naruto - Tom z kreskówki "Tom i Jarry" - Łysy z brazzers - Edyta Górniak - Sasha Grey - Wróżbita Maciej - Gollum z "Władcy Pierścieni" - Eminem - Rockalone2k z youtube'a - Adolf Hitler - Mieszko I Typ jest nieziemski RE: Geniusz internetowy - Admin - 11-06-2013 03:00 A mi odgadł tak: Sherlock Holmes Emma Stone Brzydki Burak Justin Bieber (przy pytaniu czy jest dziewczyną zaznaczyłem "chyba tak" ) Spiderman / Peter Parker Donald Tusk Monia Adbustera Breivik (sic!!) Neo Janusz Korwin-Mikke Typowy Seba (WTF?!) Koleś z Postala () Kanye West Niekryty Krytyk Krzysztof Gonciarz Jezus Chrystus Angela Merkel Bill Gates Django Will Smith Achilles Johny Bravo Tony Stark / Iron Man Facet z reklamy na banerze po prawej stronie Chyba wystarczy tego RE: Geniusz internetowy - Diablos - 11-06-2013 13:55 Mi odgadła: -Hannah Montana -Dikey(WTF!) -twój przyjaciel -Typowy Seba -Facet na bannerze po prawej stronie -Ja -Justin Biebier Z -Niekryty Krytyk -AdBuster RE: Geniusz internetowy - Krrrrissu - 11-06-2013 14:04 "Dikey(WTF!)" po co kłamiesz ? RE: Geniusz internetowy - xsardas™ - 11-06-2013 15:57 -jack'a sparrowa -kiepskiego -króla juliana ale nie zgadł Paździocha RE: Geniusz internetowy - misiaa. - 11-06-2013 17:12 ale to fajne ;D -Halina Kiepska ;D -Twoja mama -JB -Twój pies ;D -jeden z twoich nauczycieli ; D RE: Geniusz internetowy - Obey138 - 11-06-2013 18:46
Dodatkowo ciekawe pytania:
Dodatkowe spostrzeżenia: Przy odpowiadania na pytanie związane z płcią "Nie wiem" buguje się i coróż pyta się o narodowość RE: Geniusz internetowy - fucke - 23-01-2014 15:11 Mi odgadł : PapaSmerf Gandalf Harry Potter Mieszko I Jackie Chan Sasha Grey Jamie Cambell Bower Brenda Song Noe Filip "neo" Kubski Nagini Nic Agnieszka Chlińska Komorowski Daniel Radcliffe RE: Geniusz internetowy - Admin - 23-01-2014 16:19 Przechytrzyłem gnoja, nie odgadł byłego ministra finansów Rostowskiego Ale za to zgadł: Walter White Jasse Pinkman Steve Jobs RE: Geniusz internetowy - Mefiu - 23-01-2014 16:47 ReziPlayGames BrzydkiBurak AdBuster |