Slogan reklamowy |
28-03-2013, 20:02
|
|
|
VIP CoD MoD |
Slogan reklamowy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-03-2013 20:06 przez 4EveR WhC.)
potrzebuję SLOGANU REKLAMOWEGO na mój baner, na kanał 'wierszyk" powinien zawierać mój nick( "kromka chleba", moze byc rowniez "kromka" ważne aby było zwięzłe, treściwe, tematyczne, zachęcające ( Bylo by super jezeli by ktos wymyslil cos z Battlefieldem 3... )
dla przykładu: [1] Super kanał fajna sprawa i tu zawsze jest zabawa. Milo, ciepło i przyjaźnie, każdy swoje miejsce znajdzie. Wejdź na konto "Kromki Chleba" a obejrzysz, to co trzeba. I... To wszystko z mojej strony zostaw SUBA będę ucieszony. HELP!; ))
|
|
28-03-2013, 20:16
|
|
Filozof Inne grupy: Admin [COD], VIP |
RE: Pomozecie?
Masz
Tutaj zawsze jest zabawa jest to oczywista sprawa Super kanał kromka chleba I do tego to co trzeba Zostaw suba nie bądź żmija bo dostaniesz z mego kija. Licze na + Masz jakiś problem / pytanie? Pisz śmiało!
|
29-03-2013, 01:03
|
|
Mędrzec Postowy |
RE: Slogan reklamowy
Jam jest poeta serwerowni tej,
Z tą twą cienką poezją xsardasiu z tąd wiej, Ty nie masz krzty talentu, zamiłowania Do dobrych wierszyków, poematów pisania A teraz do rzeczy Kanał ten zacny, profesjonalny, Jest zarazem niezwykły, jak sex analny, Związany jest z Battlefieldem three Nie podoba ci się? To wypier***** za drzwi Jeśli jednak jakimś cudem Podoba ci się mój kanał ... hehe tak czułem Wejdź daj suba "Kromce Chleba" Bo od chu** subów mi potrzeba |
30-03-2013, 19:52
|
|
O l d s c h o o l |
RE: Slogan reklamowy
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości