Slogan reklamowy - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Download (/forum-Download--130) +---- Dział: Pozostałe (/forum-Pozostale--132) +---- Wątek: Slogan reklamowy (/temat-Slogan-reklamowy--9247) |
Slogan reklamowy - 4EveR WhC - 28-03-2013 20:02 potrzebuję SLOGANU REKLAMOWEGO na mój baner, na kanał 'wierszyk" powinien zawierać mój nick( "kromka chleba", moze byc rowniez "kromka" ważne aby było zwięzłe, treściwe, tematyczne, zachęcające ( Bylo by super jezeli by ktos wymyslil cos z Battlefieldem 3... ) dla przykładu: [1] Super kanał fajna sprawa i tu zawsze jest zabawa. Milo, ciepło i przyjaźnie, każdy swoje miejsce znajdzie. Wejdź na konto "Kromki Chleba" a obejrzysz, to co trzeba. I... To wszystko z mojej strony zostaw SUBA będę ucieszony. HELP!; )) RE: Pomozecie? - xsardas™ - 28-03-2013 20:16 Masz Tutaj zawsze jest zabawa jest to oczywista sprawa Super kanał kromka chleba I do tego to co trzeba Zostaw suba nie bądź żmija bo dostaniesz z mego kija. Licze na + RE: Slogan reklamowy - MYTHBUSTERS - 29-03-2013 01:03 Jam jest poeta serwerowni tej, Z tą twą cienką poezją xsardasiu z tąd wiej, Ty nie masz krzty talentu, zamiłowania Do dobrych wierszyków, poematów pisania A teraz do rzeczy Kanał ten zacny, profesjonalny, Jest zarazem niezwykły, jak sex analny, Związany jest z Battlefieldem three Nie podoba ci się? To wypier***** za drzwi Jeśli jednak jakimś cudem Podoba ci się mój kanał ... hehe tak czułem Wejdź daj suba "Kromce Chleba" Bo od chu** subów mi potrzeba RE: Slogan reklamowy - Nasir - 30-03-2013 19:52 Mędrzec taki z ciebie głupi niech ci matka słownik kupi Pisze się stąd* !!! |