Jak zmniejszyć ping w cs |
07-01-2012, 21:38
|
|
Najważnieszy Szef forum:) |
Jak zmniejszyć ping w cs
Dobra zaczynamy.
Ściągacie program HLTooLz wpisujecie w google i pierwszy albo drugi link i macie. Po pobraniu wchodzicie na Internet Speed Test - tester prędkości łącza i jedziecie na dol naciskacie start. jak już wam tam wszystko przeleci to odpalacie HLTooLz i wybieracie środkowa kartę Ping Tweaks. i później przepisujecie z strony upload i download w odpowiednie miejsce. Upload Kbps ze strony wpisuecie w pierwszym okienku tak gdzie jest napisane My UPLOAD spead is XXX KBits/s Download Kbps ze strony wpisujecie w drugim okienku tam gdzie jest napisane My DOWNLOAD speed is XXX KBits/s Ważne: Nie zmieniać nic poprostu wpisac. Teraz tam na dole w HLTooLz macie (jak wpiszecie te upload i download to pojawia wam się cyfry dostosowane do waszej prędkości internetu) [jak juz sobie przepiszecie na kartkę czy tam gdzie e cyyferki to wpiszcie w konsoli] Rate w konsoli to jest rate Update Rate w konsoli to jest cl_upaderate Decals w konsoli to jest mp_decals Client Rate w konsoli to jest cl_rate Cmd Rate w konsoli to jest cl_cmdrate Cmd Backups w konsoli to jest cl_cmdbackup edivision.pl/Thread-Jak-zmniejszy%C4%87-ping-w-cs |
25-01-2012, 20:25
|
|
Fair-Player |
RE: Jak zmniejszyć ping w cs
Małpo to moje.
|
26-01-2012, 00:51
|
|
TheMister ;D |
mi sie zdaje że za takie coś należy sie warm ...
Masz Jakiś problem ? Pisz 11395874 ! Nie ma Cię gdy moje życie spada w dół i, nie ma Cię gdy wszystko łamie się na pół, i nie ma Cię i nie wiem już gdzie jesteś, ale dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce. http://iv.pl/images/98070015036192240926.jpg -100 postów -200 postów -300 postów -400 postów -500 postów -600 postów -700 postów -800 postów -900 postów |
19-03-2012, 16:25
|
|
VIP |
jestem tego samego zdania co endriu
|
19-03-2012, 17:06
|
|
Pomocny |
Ja również, warn się należy. Po za tym czytałem to na necie gdzieś ..
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości