Jak zmniejszyć ping w cs - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Poradniki (/forum-Poradniki--11) +--- Wątek: Jak zmniejszyć ping w cs (/temat-Jak-zmniejszyc-ping-w-cs--5971) |
Jak zmniejszyć ping w cs - king - 07-01-2012 21:38 Dobra zaczynamy. Ściągacie program HLTooLz wpisujecie w google i pierwszy albo drugi link i macie. Po pobraniu wchodzicie na Internet Speed Test - tester prędkości łącza i jedziecie na dol naciskacie start. jak już wam tam wszystko przeleci to odpalacie HLTooLz i wybieracie środkowa kartę Ping Tweaks. i później przepisujecie z strony upload i download w odpowiednie miejsce. Upload Kbps ze strony wpisuecie w pierwszym okienku tak gdzie jest napisane My UPLOAD spead is XXX KBits/s Download Kbps ze strony wpisujecie w drugim okienku tam gdzie jest napisane My DOWNLOAD speed is XXX KBits/s Ważne: Nie zmieniać nic poprostu wpisac. Teraz tam na dole w HLTooLz macie (jak wpiszecie te upload i download to pojawia wam się cyfry dostosowane do waszej prędkości internetu) [jak juz sobie przepiszecie na kartkę czy tam gdzie e cyyferki to wpiszcie w konsoli] Rate w konsoli to jest rate Update Rate w konsoli to jest cl_upaderate Decals w konsoli to jest mp_decals Client Rate w konsoli to jest cl_rate Cmd Rate w konsoli to jest cl_cmdrate Cmd Backups w konsoli to jest cl_cmdbackup edivision.pl/Thread-Jak-zmniejszy%C4%87-ping-w-cs RE: Jak zmniejszyć ping w cs - DeVel - 25-01-2012 20:25 Małpo to moje. RE: Jak zmniejszyć ping w cs - endriu - 26-01-2012 00:51 mi sie zdaje że za takie coś należy sie warm ... RE: Jak zmniejszyć ping w cs - Mudzin - 19-03-2012 16:25 jestem tego samego zdania co endriu RE: Jak zmniejszyć ping w cs - NickOver - 19-03-2012 17:06 Ja również, warn się należy. Po za tym czytałem to na necie gdzieś .. |