zBots |
08-01-2013, 17:40
|
|
aka "gówno warty" |
zBots
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-01-2013 17:43 przez Słodki` ^^.)
Siema mam taki problemik, a może pytanie? Mianowicie:
Pobrałem ZBOTY do CS'a poprawnie wszystko wgrałem i mam je normalnie wchodzę w New game odpalam i działa. Ta wersja zBots ma to do siebie, że są boty "inteligentne" i same tworzą sobie plan gry i ścieżki działania cytat ze stronki: Cytat:ZBots - Jedne z najpopularniejszych botów przeznaczonych do counter-strike’a 1.6, uważane są przez wielu graczy za najlepsze ponieważ same tworzą waypointy oraz ścieżki działania!, dzięki temu będą one działać na każdej mapie. Można powiedzieć że z biegiem czasu same uczą się gry. I teraz najważniejsze: Ile ma tych skanów być? Pisze, że po pierwszym uruchomieniu, a u mnie jest cały czas. Jak włączam mapkę i dodam bota to jest skan tnie się niemiłosiernie i jest ponowne połączenie z serwerem po czym jak dołączę do TT czy CT, bot dołączy i ponownie jest skan mapy i znów tnie i znów ponowne połączenie i takie trochę błędne koło się robi. I tu mam pytanie: Jak dużo tych skanów mapy będzie? Czy nie powinien być jeden skan i potem można by było normalnie grać? Czy musi ich być pierdyliard i dopiero potem można zacząć grę? Bo nie czaję teraz. Liczę na waszą pomoc plusiki już czekają. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
zBots - Słodki` ^^ - 08-01-2013 17:40
RE: zBots - Słodki` ^^ - 08-01-2013, 17:56
RE: zBots - Słodki` ^^ - 08-01-2013, 19:10
RE: zBots - Słodki` ^^ - 08-01-2013, 19:52
RE: zBots - Słodki` ^^ - 08-01-2013, 20:09
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości