Kolejka rzeczy do zrobienia [TO DO] |
16-03-2013, 16:58
|
|
Pr0 Runner |
RE: Kolejka rzeczy do zrobienia [TO DO]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2013 16:59 przez Gwiazdor.)
Ja proponuję wprowadzenie jednorazowej opłaty za admina. Komu zależy, wniesie taką opłatę, a kto nie będzie zainteresowany to po prostu nie zapłaci. Teraz znani gracze składający podanie mają poparcie innych graczy i nie płacą za admina, a Ci którzy składają podanie i chcą dofinansować zwykle tego admina nie dostają, gdyż dofinansowanie to jedyny argument za tym, żeby tego admina dostali.
-> Odpowiadam JEDYNIE na pytania dotyczące forum/banów/serwerów. -> Wiadomości typu "jesteś?, pomożesz?, możesz odpisać?" będą ignorowane. SPAM=WARN. -> Jeżeli masz pytanie/problem - pisz od razu o co chodzi. -> Nie poganiaj, odpiszę najszybciej jak to możliwe. Jakiś problem lub pytanie? Pisz PW lub steam - Gwiazdor || 3DR.pl, postaram się pomóc
|
16-03-2013, 17:14
|
|
|
Prawa ręka DiKeya |
Ja to w ogóle mam parę pomysłów, które pomogą zarobić Dikey'owi, ale przecież nie będę tego publicznie rozpowszechniał.
|
|
17-03-2013, 16:41
|
|
Diler żelek ;) |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-03-2013 16:41 przez psychoolek.)
Mi to się podoba
A najbardziej to : SURF, przerobienie serwera 4FUN+BF2 na SURF+BF2 Mam nadzieje że wtedy będzie więcej graczy grało Pozdrawiam;d |
16-02-2014, 00:42
|
|
|
Prawa ręka DiKeya |
@odświeżam
Nie ma jeszcze spoilera, a Ty jak to napisałeś, "trzeba być na bieżąco" . Pozwólmy graczom się wypowiedzieć.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: