Błędy na stronie - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Błędy na stronie (/temat-Bledy-na-stronie--9718) |
Błędy na stronie - Admin - 24-05-2013 14:29 W tym temacie możecie zgłaszać znalezione bugi i błędy na naszym forum i dodatkowych stronach (amx bans, bf2 rank itd.). Zgłoszenie poważnego błędu będzie na pewno nagradzane monetkami RE: Błędy na stronie - ConverSiara - 24-05-2013 15:12 Na wersji mobilnej jest na samym dole przycisk "Pełna wersja" ,bo ta niepełna jest niewygodna i wolę pełną, lecz nie działa w pełni ,gdyż stronka ładuje mi się dobrze, szybko. Ale niestety nie ma całej strony tylko dochodzi mi do 3 działu i tak jakby dalej jej nie bylo. To samo na tablecie. Proszę o naprawę. Sprawdźcie sami. RE: Błędy na stronie - Plpolak19 - 24-05-2013 15:43 Nie wiem co jest u Ciebie Siara, ale mi na fonie wersja moblina działa wyśmienicie. Być może skończył Ci się pakiet internetu albo po prostu szukasz błędu na siłę, by dostać monetki . RE: Błędy na stronie - Obey138 - 24-05-2013 16:26 (24-05-2013 15:12)ConverSiara napisał(a): Na wersji mobilnej jest na samym dole przycisk "Pełna wersja" ,bo ta niepełna jest niewygodna i wolę pełną, lecz nie działa w pełni ,gdyż stronka ładuje mi się dobrze, szybko. Ale niestety nie ma całej strony tylko dochodzi mi do 3 działu i tak jakby dalej jej nie bylo. To samo na tablecie. Proszę o naprawę. Sprawdźcie sami. ROZWIĄZANIE (jak nie chcesz płacić, możesz pobrać piracki plik .apk) RE: Błędy na stronie - Słodki` ^^ - 24-05-2013 16:43 Ja mam tak jak conver i cieszyłbym się z naprawy, a i niekiedy wątki się tu łączą. RE: Błędy na stronie - Admin - 24-05-2013 17:03 Conver wiem o tym błędzie, jest to spowodowane tłem dopasowującym się do rozmiaru ekranu. Na tabletach i telefonach nie dało się zejść poniżej jakiegoś poziomu (chyba tylko tyle ile wynosi wysokość tła), więc zainstalowałem wersję mobilną i Tapatalka Ewentualnie spróbuj z innej przeglądarki mobilnej. RE: Błędy na stronie - misiaa. - 24-05-2013 22:26 a u mnie nawet pełna wersja na telefonie dobrze działa ; o a mam w sumie mały ekran ;D RE: Błędy na stronie - Admin - 24-05-2013 22:51 U mnie na smartphonie też dobrze działa na androidowej przeglądarce (nawet Harlem szejk, tylko bez dźwięku ), ale na K800i było tak jak to koleżanka opisała Ten tablet to chyba ma z 10 latek RE: Błędy na stronie - ConverSiara - 25-05-2013 10:34 Nie ma z 10 latek, a galaxy mini 2 nie ma aż takiego małego ekranu ; ff RE: Błędy na stronie - Pablo - 25-05-2013 10:44 Ma maly ekran i niska rozdzielczosc ;] |