[ZABAWA] Wyzwanie Painta - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Gry i zabawy (/forum-Gry-i-zabawy--159) +---- Wątek: [ZABAWA] Wyzwanie Painta (/temat-ZABAWA-Wyzwanie-Painta--9117) |
[ZABAWA] Wyzwanie Painta - Kamil - 07-03-2013 19:25 Hejo. Wymyśliłem pewną zabawę. Polega ona na rysowaniu w paincie. Jedna osoba rysuje rzecz, którą podała osoba wyżej, później podaje inną rzecz i tak w kółko. Przykładowo ja proszę o samochód, więc na przykład DiKey rysuje samochód i wymyśla motocykl. Następna osoba rysuje motocykl i wymyśla samolot i tak dalej. Ofc. nie muszą to być pojazdy, może to być cokolwiek. A, jeszcze jedno. Zabawa w mleko DiKeya jest wkurwiająca, bo cały czas ktoś się wcinał między posty, dlatego tutaj można napisać post przed dodaniem pracy, w treści wpisać "REZERWUJĘ". Od napisanie postu ma się 2 godziny na stworzenie pracy. Pierwsza osoba, która napisała post ma prawo do stworzenia obrazka. Jeśli ktoś się postara i zrobi ładny obrazek to może liczyć na 2 punkty reputacji ode mnie ;p Więc ja proszę o rower RE: [ZABAWA] Wyzwanie Painta - Plpolak19 - 07-03-2013 19:30 Wiem, wiem hahahahaha, ale masz, tak na szybko teraz To ja poproszę o chomika RE: [ZABAWA] Wyzwanie Painta - xsardas™ - 07-03-2013 20:09 Masz chomika Mi narysować słonia RE: [ZABAWA] Wyzwanie Painta - Plpolak19 - 07-03-2013 22:33 Ja chcę batona MARS RE: [ZABAWA] Wyzwanie Painta - MYTHBUSTERS - 08-03-2013 10:02 Wiem że chujowe ... ale na touchpadzie jechałem bo nie chciało mi się myszki podłączać Ja to bym chciał żeby ktoś narysował ... skocznie narciarską ;D taką z trybunami RE: [ZABAWA] Wyzwanie Painta - Słodki` ^^ - 08-03-2013 21:10 Hahahah Poproszę o Samolot RE: [ZABAWA] Wyzwanie Painta - LoMo - 08-03-2013 22:11 Jest i samolot panie To ja poprosze ciężarówke ;P |