Podanie o Admina! - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Kosz (/forum-Kosz--26) +--- Wątek: Podanie o Admina! (/temat-Podanie-o-Admina--8094) |
Podanie o Admina! - Hous'e - 22-09-2012 12:26 1. Imię: Paweł 2. Nick na Serwerze: Hous'e 3. Nick steam (jeśli posiadasz): Brak ale już niedługo kupuję na nowo. 4. Steam ID (jeśli posiadasz) oraz IP: 95.160.65.48 5. Wiek, data urodzenia: 18, 15.09.1994 6. Znajomość AMX (1-10): 9 7. Od kiedy grasz na serwerach DeathRun?: Na serwer Dr gram od 3 lat. Nie licząc przerw 2 letnich 8. Ile czasu grasz na 3DR.pl ? Miesiąc + 9. Gdzie masz/miałeś admina? Admina mam na Cs-Susz FFA i miałem na DR ale już go nie ma. 10. Jak często odwiedzasz forum? codziennie ale nie piszę wątków 11. Ile godzin dziennie grasz na serwerze: Tyle ile pozwala mi czas. 12. Kontakt (GG, skype): 6714992 13. Znasz i akceptujesz regulaminy forum, admina i serwera? Znam i Akceptuje 14. Przydatne umiejętności: Obsługa amxx, Strony www, Potrafię zrobić, Przerobić plugin, i takie tam drobnostki związane z CS 1.6 15. Mieszkam w Suszu 16. Miesięczne dofinansowanie (nieobowiązkowe): 17. To właśnie ja powinienem być adminem, ponieważ Często gram na serwerze, bardzo często nie ma admina kiedy jest brak kultury. Miałem Admina na DR i raczej ogarniałbym wszystko co trzeba wraz z Regulaminem! RE: Podanie o Admina! - :: Bl00wn4P :: - 22-09-2012 13:04 no chyba sobie żartujesz! -brak STEAM -mało na serwie -konto zrobione po podanie o Adm -nie udzielasz się na forum Chyba nie czytałeś jakie są wymagania na adm. Duże NIE brak podstawowych warunkow @do zamkniecia |