Podanie o moderatora: Zohan - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: Podanie o moderatora: Zohan (/temat-Podanie-o-moderatora-Zohan--691) |
Podanie o moderatora: Zohan - Zohan - 30-12-2010 11:55 1. Imię: Adam 2. Wiek: 22 lata 3. Nick na forum: Zohan 4. Dlaczego ja: Chciałbym mieć władzę i poniżać innych =D żart. Chcę pomóc w utrzymaniu dobrej kondycji forum, myślę, że dzięki temu czegoś się nauczę i przy okazji pomogę 5. Posty: 13 dopiero się rozkręcam 6. Ile jestem na forum: Od kiedy przeniesiono nas tu z BWO,na forum jestem kilka razy dziennie:] 7. Ogarniam język polski: myślę, że ten kto czytał moje posty ten widział iż jest dobrze :] 8. Inne umiejętności: umiem wiązać sznurówki... hmm... grać w Cs hmm, a tak poważnie to wszystko co związane z rybactwem i wędkarstwem oraz kucharstwo RE: Podanie o moderatora: Zohan - Dejwid/mp3 - 30-12-2010 12:10 Jestam na tak duzo spedza czasu na forum to jest najwazniejsze to ze ma malo postow go nie dyskwalifikuje lepiej miec mnie ale konkretnych jak nabic sobie posty na spamowaniu P.S O dobry z Ciebie kurzach Ewa napewno jest zadowolona RE: Podanie o moderatora: Zohan - Mixter - 30-12-2010 13:05 Jak najbardziej na Tak, miałem przyjemność z nim grać i zachowywał się jak przyzwoity obywatel naszego państwa A tak na serio to ogarnia RE: Podanie o moderatora: Zohan - Kamil - 30-12-2010 13:10 Jeśli znajdzie się dla niego miejsce, to jestem jak najbardziej na tak. ; ) RE: Podanie o moderatora: Zohan - kupa1234 - 30-12-2010 16:34 2 moderatorów mamy więcej na razie nie trzeba [chyba że dikey coś wymyśli ;p] /close |