Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
[Wyniki] Najlepszy poradnik - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25)
+--- Wątek: [Wyniki] Najlepszy poradnik (/temat-Wyniki-Najlepszy-poradnik--6403)

[Wyniki] Najlepszy poradnik - Admin - 01-02-2012 21:17

Posortowane od najgorszego, do każdego pozwoliłem sobie dodać głupi komentarz :P

[Obrazek: poradnik2i.png]

No tak... jak nakręcić demko - chyba każdy to wie, bo to w końcu 2 komendy... Nie oczekiwałem zbyt wiele :D

[Obrazek: poradnik6.png]

Kolejny "unikalny" poradnik - zmiana sprayu xD No bez jaj, ten temat był wałkowany tyle razy, że po prostu nie miał szans wygrać :]

[Obrazek: poradnik5l.png]

Po tym szczerze mówiąc spodziewałem się przynajmniej miejsca na podium, niestety uczestnicy nie byli tacy naiwni (zaangażowani?), żeby przegrać z chęci wygranej :P

[Obrazek: poradnik4y.png]

No i jeszcze jeden ciekawy temat, może bardziej szczegółowe opisanie (na NVIDIE) dało te pare wyświetleń więcej :P

[Obrazek: poradnik3.png]

Poradnik na fajny temat, aczkolwiek interesujący mało osób (ach te lenistwo). Drugi poradnik Mistrzunia miał 23 unikalne odwiedziny.

[Obrazek: poradnik1b.png]

Czemu to wygrało? Połączenie 2 fraz "Więcej FPS" i "mniejszy ping" przepisem na zwycięstwo? Wątpię. Autor (pewnie nieświadomie) postawił na powiązanie tematu z adresem forum i tak po wpisaniu frazy 'więcej fps deathrun' w google na pierwszej stronie widzimy ten oto poradnik.

Gratulacje dla DeVel`a (pisz na gg po nagrode)

Krótkie podsumowanie: Zawiodłem się. Mimo pogrubionych, czerwonych, dużych napisów z poradą jak można wygrać ten konkurs każdy zrobił to, co zwykle robi - odwalił robote po swojemu, byle tylko wziąć udział w konkursie :P Tak więc nie oczekujcie więcej konkursów tego typu...

RE: [Wyniki] Najlepszy poradnik - v3dr - 01-02-2012 21:22

A ja :)

Zobacz , proszę poradnik i 4 pluginy :)

RE: [Wyniki] Najlepszy poradnik - endriu - 01-02-2012 21:50

a co dla reszty ?;d

RE: [Wyniki] Najlepszy poradnik - Admin - 02-02-2012 01:19

Pouczenie.

RE: [Wyniki] Najlepszy poradnik - TheMortusiek - 12-02-2012 13:14

Gratulacje ci Devel ale mogłeś się bardziej postarać , tak jak to mówił Dikey że wpiszesz w google i wyskoczy jak zmniejszyć.Ale i tak ci gratuluję ;)