Za Co Ban ? - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Problemy (/forum-Problemy--10) +--- Wątek: Za Co Ban ? (/temat-Za-Co-Ban--4610) |
Za Co Ban ? - P0LD3K - 18-10-2011 14:46 Witam. Chce podac przyczyne problemu. Nie zareklamowałem zadnego serwera tylko serwer Deathrun.pl Parkour a to jest z tego samego gostingu z tego same działu strony ten sam server.Panie Q dał mi bana nie wiem za co za reklame własnego serwera? i Pytałem sie ich dlaczego mi Parkour mi nie działa bo wywaliło mnie z parkour i nagle nie moge grac nie moge dodac serwera wejsc na niego itp. Prosze Odbanujcie mnie bo dostałem bana za niewinnosc na reklame Serwera DeathRun.Pl PROSZE O UB !!!!!!!!!!! RE: Za Co Ban ? - Dejwid/mp3 - 18-10-2011 15:19 Daj wycinek z konsoli i poczekamy na wypowiedz admina który dał Ci bana RE: Za Co Ban ? - P0LD3K - 18-10-2011 19:13 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Paine Q. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : P0LD3K [AMXBans] Reason : ' Reklamujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @deathrun.pll lub 3DR.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 85.222.2.222 ' [AMXBans] ======================================= Ok to mi pisze... ban za reklame serwera DeathRun.pl dziwne RE: Za Co Ban ? - oDsTobiasz - 18-10-2011 22:35 Zrób ss-a bo wycinek to nie dowód i wstaw na jakiś hosting ze zdjęciami RE: Za Co Ban ? - P0LD3K - 19-10-2011 19:16 Ale jaki screen z kad ?? To tylko Reklamowanie Serwera DeathRun.pl Prosze o UB RE: Za Co Ban ? - Dejwid/mp3 - 19-10-2011 19:17 Dostajesz ub bo szanowny "admin" nawet nie raczył się wypowiedziec. Jak go spotkasz na serwie napisz żeby sprawdzał forum... graj zamykam |