Znudził Ci się zwykły Cs? Zajrzyj tutaj ! - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Poradniki (/forum-Poradniki--11) +--- Wątek: Znudził Ci się zwykły Cs? Zajrzyj tutaj ! (/temat-Znudzil-Ci-sie-zwykly-Cs-Zajrzyj-tutaj--1155) |
Znudził Ci się zwykły Cs? Zajrzyj tutaj ! - [PRO] Uliczny - 10-02-2011 11:45 Witam Ze względu na to, że nie których nudzi już zwykły Cs oraz kilka osób pytało mnie o link do mojego cs'a chciałbym zaproponować Wam ztuningowanego Cs'a czyli XTCS 1.6. Kto go chce pobrać zapraszam tutaj I przy okazji opisze jak go ściągnąć, ponieważ ostatnio na tym forum takie dzieci płaczą, że dostali bana np. za kampe Tutaj macie link do tego Cs'a: XTCS 1.6 NonSteam Final Release Download To opisze jak go pobrać 1. Na początek kolejno klikajcie w te oto party (najlepsze rozwiązanie ale są też inne linki) 2. Po kliknięcie w obojętnie który part pojawi się te oto okno z RS i wybieracie metodę pobieranie którą wolicie High-Speed download - płatna lub Slow Download - darmowa < 3. Po kliknięciu Slow Download pojawi Wam się odliczanie: 4. Gdy odliczanie się zakończy to należy kliknąc w napis zaznaczony na screenie poniżej: 5. Po kliknięciu w Download Now pobieranie się rozpocznie i po pobraniu 4 partów będziecie mogli cieszyć się tą grą RE: Znudził Ci się zwykły Cs? Zajrzyj tutaj ! - SeruS - 10-02-2011 12:10 Daj Skana... RE: Znudził Ci się zwykły Cs? Zajrzyj tutaj ! - caclav - 10-02-2011 13:29 komuś może się przydać ale nie mnie bo już sobie w niego gram dzięki uliczny RE: Znudził Ci się zwykły Cs? Zajrzyj tutaj ! - Dejwid/mp3 - 10-02-2011 13:53 Juz kiedys mialem tego cs-a fajny jest nie powiem gdyby mi sie chcialo sciagac to bym go sciagna moze kiedys RE: Znudził Ci się zwykły Cs? Zajrzyj tutaj ! - [PRO] Uliczny - 10-02-2011 13:59 dejwid ja go mam od zawsze jakoś z 6 dni temu zwykłego zainstalowałem bo ten mi się znudził i i ten i zwykły na kompie siedzi RE: Znudził Ci się zwykły Cs? Zajrzyj tutaj ! - L@LeK - 16-02-2011 20:57 ja tam wole zwykłego bo mi ten XTCS mi laguje |