gangster rozdaje bany za nic - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24) +--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25) +--- Wątek: gangster rozdaje bany za nic (/temat-gangster-rozdaje-bany-za-nic--1076) |
gangster rozdaje bany za nic - dumbass - 02-02-2011 11:38 Elo wszedlem se na cs a tu mi pisze na COD MODZIE ze mam bana o tresci:''wypad'' przez admina gangster O co chodzi??? RE: gangster rozdaje bany za nic - Dejwid/mp3 - 02-02-2011 11:46 Wspomnij ze 2 bany 3 min wczesniej dostales gangster dal ci bana za "wchodzenie na aktywnym banie" minely 2min a ty spowrotem jestes znowu ban i zara znowu jestes . Moze zalegle ssy masz cyz co ale teraz juz bedziesz ciagle banowany za wchodzenie na aktywnym banie RE: gangster rozdaje bany za nic - dumbass - 02-02-2011 12:39 Tylko ze najpierw weszlem i dostalem bana za to ze wchodze na aktywnym banie.Chce sie dowiedziec za co byl ten poczatkowy ban!!! RE: gangster rozdaje bany za nic - Gangster - 02-02-2011 13:22 chyba wszedłem a nie "weszłem" dostałeś odemnie ss i ich nie wrzuciłes więc pa /close |