Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
Skąd wziął sie Twój nick? - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15)
+--- Dział: Inne (/forum-Inne--156)
+---- Dział: Gry i zabawy (/forum-Gry-i-zabawy--159)
+---- Wątek: Skąd wziął sie Twój nick? (/temat-Skad-wzial-sie-Twoj-nick--2651)

Strony: 1 2 3 4

RE: Skąd wziął sie Twój nick? - DesperadoS - 21-08-2013 22:41

DesperadoS od piwka

RE: Skąd wziął sie Twój nick? - misiaa. - 21-08-2013 23:18

A więc tak, kiedy miałam 7 lat taka starsza koleżanka zaczęła na mnie mówić "misia", a jest to w sumie zdrobnienie od Michalina. Teraz każdy tak do mnie mówi nawet nauczyciele w szkole :D no więc nie mogłam mieć chyba innego nicku :D

RE: Skąd wziął sie Twój nick? - Obey138 - 21-08-2013 23:30

Cytat:Mój 400 post :D

Jak już odświeżamy, to po całości xD

"Obey138 [ZiuciA]"

Obey138: jakoś mi samo wpadło żeby wymyślić takie słowo (myślałem że takiego nie ma), ale potem się okazało że to znaczy po angielsku "być posłusznym" albo "słuchać".
ZiuciA: przeróbka mojego przezwiska szkolnego "Ziutek" w formę żeńską.

Moje poprzednie:
Martin97_PL (z MC): moje imię Marcin w wersji angielskiej, rok urodzenia i kod języka
MarBoy2314PL: początek imienia, płeć, liczby w specjalnej kolejności (od najniższych do najwyższych, najpierw środek, potem brzegi), i kod języka
=[\/]@r!()rOF[$]n|\|221 [PL] (czytaj: VariorOFsun221 PL): Wojownik Słońca (jakoś tak wymyśliłem ;]) przerobiony na angielski i napisany w języku hakerskim (l33t speak)
MIes0 Ar|V|atniEE (czytaj: Mieso ArMatniEE): wymyśliłem go grając na serwerze CS:S Jailbreak (zgadnijcie jak :D)
(pre)Zydent: tymczasowy, chciałem coś sprawdzić. (Anglojęzyczni czytają nick bez nawiasu, czyli Zydent, a Polacy z nawiasem.)

RE: Skąd wziął sie Twój nick? - KonriXD - 21-08-2013 23:39

Konri - zdrobnienie od mojego imienia Konrad , xD - tak sobie dodałem bo był za krótki nick :D

RE: Skąd wziął sie Twój nick? - Evolity - 22-08-2013 21:46

Na początku było wielkie nic.... Nagle coś jeb** i tak powstał mój nick :D

RE: Skąd wziął sie Twój nick? - fucke - 23-01-2014 15:21

fucke?
Tak jakoś do głowy przyszło &D

RE: Skąd wziął sie Twój nick? - Zyrafa :D - 28-01-2014 17:24

Z piosenki Zyrafafafafafafa wysoka jest jak szafa zyrafafafafafa fafafa wysoka jest jak szafa zyrafafafafa

RE: Skąd wziął sie Twój nick? - AspiratioCrew - 28-01-2014 18:16

raper Śliwa &D