Skąd wziął sie Twój nick? - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Inne (/forum-Inne--156) +---- Dział: Gry i zabawy (/forum-Gry-i-zabawy--159) +---- Wątek: Skąd wziął sie Twój nick? (/temat-Skad-wzial-sie-Twoj-nick--2651) |
RE: Skąd wziął sie Twój nick? - DesperadoS - 21-08-2013 22:41 DesperadoS od piwka RE: Skąd wziął sie Twój nick? - misiaa. - 21-08-2013 23:18 A więc tak, kiedy miałam 7 lat taka starsza koleżanka zaczęła na mnie mówić "misia", a jest to w sumie zdrobnienie od Michalina. Teraz każdy tak do mnie mówi nawet nauczyciele w szkole no więc nie mogłam mieć chyba innego nicku RE: Skąd wziął sie Twój nick? - Obey138 - 21-08-2013 23:30 Cytat:Mój 400 post Jak już odświeżamy, to po całości "Obey138 [ZiuciA]" Obey138: jakoś mi samo wpadło żeby wymyślić takie słowo (myślałem że takiego nie ma), ale potem się okazało że to znaczy po angielsku "być posłusznym" albo "słuchać". ZiuciA: przeróbka mojego przezwiska szkolnego "Ziutek" w formę żeńską. Moje poprzednie: Martin97_PL (z MC): moje imię Marcin w wersji angielskiej, rok urodzenia i kod języka MarBoy2314PL: początek imienia, płeć, liczby w specjalnej kolejności (od najniższych do najwyższych, najpierw środek, potem brzegi), i kod języka =[\/]@r!()rOF[$]n|\|221 [PL] (czytaj: VariorOFsun221 PL): Wojownik Słońca (jakoś tak wymyśliłem ;]) przerobiony na angielski i napisany w języku hakerskim (l33t speak) MIes0 Ar|V|atniEE (czytaj: Mieso ArMatniEE): wymyśliłem go grając na serwerze CS:S Jailbreak (zgadnijcie jak ) (pre)Zydent: tymczasowy, chciałem coś sprawdzić. (Anglojęzyczni czytają nick bez nawiasu, czyli Zydent, a Polacy z nawiasem.) RE: Skąd wziął sie Twój nick? - KonriXD - 21-08-2013 23:39 Konri - zdrobnienie od mojego imienia Konrad , - tak sobie dodałem bo był za krótki nick RE: Skąd wziął sie Twój nick? - Evolity - 22-08-2013 21:46 Na początku było wielkie nic.... Nagle coś jeb** i tak powstał mój nick RE: Skąd wziął sie Twój nick? - fucke - 23-01-2014 15:21 fucke? Tak jakoś do głowy przyszło RE: Skąd wziął sie Twój nick? - Zyrafa :D - 28-01-2014 17:24 Z piosenki Zyrafafafafafafa wysoka jest jak szafa zyrafafafafafa fafafa wysoka jest jak szafa zyrafafafafa RE: Skąd wziął sie Twój nick? - AspiratioCrew - 28-01-2014 18:16 raper Śliwa |