Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl
UB - Wersja do druku

+- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com)
+-- Dział: Archiwum|Kosz (/forum-Archiwum-Kosz--24)
+--- Dział: Archiwum (/forum-Archiwum--25)
+--- Wątek: UB (/temat-UB--383)

Strony: 1 2 3 4

RE: UB - Dejwid/mp3 - 05-12-2010 23:45

przed chwila widzalem jak na office grales tym 65 lvlem Rusher to jest kpina z twojej strony zauwazyles mnie i zjebales z serva smieszna akcja haha

RE: UB - caclav - 05-12-2010 23:59

ja grałem pod nickiem niesmiertelny grzechotnik jak nie wierzysz to możemy sprawdzić ip:P
i nie tylko pod ciebie się podszywają:(

RE: UB - caclav - 06-12-2010 15:44

'Niesmiertelny Grzechotnik' (CT) -- 83.28.75.114:27005 [STEAM_ID_LAN]
dla dejwida świadomości to jest moje ip:P

RE: UB - Dejwid/mp3 - 06-12-2010 15:53

masz zmienne ip podobno. a z apisanie posta pod postem jest warn wiec mod powinien ci go wlepic i nie spamuj

RE: UB - Kamil - 06-12-2010 16:20

Caclav, to żaden dowód. Po pierwsze masz zmienne IP, po drugie dokleić adres każdy głupi potrafi.

RE: UB - caclav - 06-12-2010 16:46

no to możemy sprawdzi nawet teraz :D

a w grze się nie da zmieniać ip :P

RE: UB - Dejwid/mp3 - 06-12-2010 17:18

boze kompa nie wylanczales to masz takie samo ip co ty z nas idiotow robisz??? restart neta i masz nowe ip sam mi pisales ze masz zmienne nie tylko mi wiec skoncz pierniczyc

RE: UB - caclav - 06-12-2010 17:40

bo nie dacie sobie wytłumaczyć ze to jest moje ip:P, AliaSs napisał w tym temacie żebym podał ip to podałem i od tamtej pory nie zmieniałem bo nie miałem do tego powodów :P:D a w czasie gry cs chyba nie można zmieniać ip?? bo mi się wydaje ze się nie da :D

RE: UB - Zbigniew - 10-12-2010 01:23

to może i ja się wypowiem Kamil bardzo dowcipne ty rozwiązałeś tą sprawe hahaha nic nie wiedziałeś dopóki mnie nie naszła ochota na wyznania^^
a ty dejwid mówisz że widziałeś mnie jak miałem 55lev ja ciebie jak miałeś 45 a potem nagle 60 i potem to wogóle coraz szybciej ci ten level skakał ale w to nie wnikam ty mnie nie widzisz jak grałem bo gram okoo 20-21 czasem koo 1-2 w nocy wchodzę ,ale naprawdę to zależy czy mam czas i ochotę pograć w csa. A ty caclav po co się tłumaczysz dowiedzieli się trudno zmieniasz nik i grasz dalej ja jestem za stary żeby się takimi pierdołami przejmować. Widze że jak narazie myślą uparcie ciekawe co im z tego tylko wyjdzie pewnie jeszcze z tydzień dwa zejdzie żeby alias cos zrobił ja tam na hasło na nik się nie doczekałem. A i ty alias też fajnie sobie raz(bo ja raz cie widziałem) grałeś pierw 10lev chyba potem gdzieś 40^^, 60 ,70 i chyba na 80 się skończyło( dokładnie nie pamiętam przykładowo podaje) to sie nazywa szybki exp hehe i co on oczywiście wszystko może nawet jeśli na to nie zapracował? ale jak karać to szybko wie. Dlatego jak to kamil się wypowiedział ja "mam to wszystko w dupie".
Ps. Powodzenia Caclav w negocjacjachxD

RE: UB - Dejwid/mp3 - 10-12-2010 09:46

Zbigniew ja to akurat wbilem sam lvl nawet o tym bugu na mapie rambohulk nie wiedzialem dopiero kolega caclava sie wysypal ja tylko wiedzialem ze mozna lvl kopiowac ale to nie jest na stale