Problemik z MC i z Javą - Wersja do druku +- Sieć serwerów Counter-Strike Dust2.pl (http://dust2.danielkucal.com) +-- Dział: Strefa Counter Strike (/forum-Strefa-Counter-Strike--9) +--- Dział: Problemy (/forum-Problemy--10) +--- Wątek: Problemik z MC i z Javą (/temat-Problemik-z-MC-i-z-Java--9896) Strony: 1 2 |
RE: Problemik z MC i z Javą - Kamil - 21-06-2013 14:50 minecraft.zyczu.pl próbowałeś? Pobierasz launcher i przez ten program ściągasz MC RE: Problemik z MC i z Javą - Plpolak19 - 21-06-2013 14:55 Dobra zaraz pobiorę. Oby to było bez wirusów i darmowe . RE: Problemik z MC i z Javą - Chocolate - 28-06-2013 18:43 PPM na mój komputer i wybierasz "Właściwości", następnie zakładka "Zaawansowane" potem Zmienne Środowiskowe potem w Zmiennych Systemowych klikasz nowa i wpisujesz w nazwie zmiennej "_JAVA_OPTIONS", a w wartość zmiennej "-Xmx512M" powinno pomóc RE: Problemik z MC i z Javą - Plpolak19 - 28-06-2013 23:00 Zapomniałem powiedzieć, że problem jest już dawno rozwiązany i powinno się zamknąć ten temat, ale dzięki za starania Chocolate . P.S. Właśnie wcześniej rozwiązałem ten problem sposobem, który Ty opisałeś Chocolate. Będzie dla potomnych . Masz małego plusika za to . Pozdrawiam |