Latarnik Wyborczy - wybierz partie najbliższą swoim poglądom |
09-05-2014, 17:25
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
RE: Latarnik Wyborczy - wybierz partie najbliższą swoim poglądom
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2014 17:27 przez Admin.)
(09-05-2014 17:15)Obey138 napisał(a):Świetne pytanie, aż kurwa nie wiem co odpowiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chciałbyś nie mieć prądu?(09-05-2014 16:50)DiKey napisał(a): 17. W Unii Europejskiej nie powinny powstawać żadne nowe elektrownie atomowe. - tylko jakaś śmiechowa partia się z tym zgadza ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zauważ, że elektrownie atomowe już istnieją i to nawet przy polskiej granicy, więc jakby któraś wypierdzieliła to i tak jesteśmy w dupie. Nawet odpady radioaktywne do nas zwożą, ale tego to już nie wiesz, bo jesteś pieprzonym ignorantem A prawdopodobieństwo wybuchu jest bliskie zeru - prędzej na Ciebie fortepian z bloku zleci. Technologia jednak poszła do przodu przez te 28 lat od Czarnobyla. Więc wytłumacz mi dlaczego w takich okolicznościach mamy jeszcze przepłacać za energię? (09-05-2014 17:20)Krrrrissu napisał(a):Nie musisz cytować całego posta. Tobie akurat wyszła jakaś Solidarna Polska, ale już oznaczyłem wszystkich, żeby uzyskać odpowiedź na pytanie:(09-05-2014 16:50)DiKey napisał(a): @★ Obey138, @CandlE, @ↂ KrrrrissuCzego się przypierdalasz? DiKey napisał(a):Jakieś argumenty dlaczego zagłosowaliście inaczej?
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|