Nofear - odebranie rangi admina |
07-03-2014, 16:40
|
|
K--N--P |
RE: Nofear - odebranie rangi admina
NoFear napisał(a):tylko i wyłącznie zazdrościsz mi adminaNo na pewno, zwłaszcza, że tydzień temu zrezygnowałem z Moderatora i Admina. ;-) Zachowujesz się jak pajac, czepiasz się każdego, aby tylko rozpocząć kłótnię, twój rozum ogranicza się tylko do paru wyzwisk i myślisz, że kogoś to śmieszy. Jeśli na serwerze zachowujesz się inaczej, a tutaj robisz rozpierdziel to powinieneś się nad sobą poważnie zastanowić, domyślam się, że powodem twojego debilizmu jest to, że nie otrzymałeś moderatora forum. Gdy kandydowałeś na Moderatora Forum przez chwilę się poprawiłeś, zacząłeś pisać jakieś poradniki itp, ale gdy podanie zostało odrzucone znowu coś ci się w głowie przestawiło... NoFear napisał(a):nic mi gwiazdor zrobic nie mozeNa twoim miejscu nie byłbym taki pewien, bo jestem przekonany, że gwiazdor wyciągnie z tego konsekwencje i zabierze ci tego admina, bo na niego nie zasługujesz, uważasz, że na forum możesz robić co chcesz, bo tutaj nie pełnisz żadnej funkcji. Mylisz się, nie możesz robić tego co robisz... Nofear napisał(a):Znam ludzi co gorzej ode mnie odpierdalają a są adminami, h@.Pozazdrościć znajomości.... Pozdrawiam. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|