[Początkujący Grafik] -=True=- (Moje prace) |
31-08-2013, 17:16
|
|
Zakochaniec ! <3 |
[Początkujący Grafik] -=True=- (Moje prace)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2013 13:58 przez True.)
Witam, zaczynam dopiero z grafiką, to znaczy ucze sie juz nawet dlugo ale zaczynam na takim "spontanie/pamięciówce" robić. Oto moja dzisiejsza praca. Najgorzej mi wychodzi wtapianie napisów.... Pracę mam nadzieje ze będę dodawał kilka razy w tygodniu, a jak dobrze bedzie szło to codziennie. Będę się starał dawać krótki opis co mnie zachęciło do zrobienie danej pracy.
Więc o to moja pierwsza praca, tematem tego był assassin. Grałem sobie na surfie i tak do mnie pisali o tym ze latam assassinem i wzięło mnie na zrobienie sygnaturki na forum. Miało to wyglądać na assassina ze skrzydłami anioła w blasku a na tle ciemny deszcz, a czy tak wygląda to oceńcie sami. Mi się jakoś podoba. --- Dziś postaram się jeszcze dodać jedną prace przed 20 i zapewne dodam, zabieram się do pracy. Bless all! --- Obiecana praca: Inspiracją była rozmowa z moją koleżanką + to że zauważyłem że Dikey nie ma sygnatury. Jak się naszemu kochanemu adminowi spodoba to prosze bardzo ;d Czemu taki render? hmm. W rozmowie z dziewczyną ukazały się treści intymne dotyczące człowieka. Według mnie ten render ukazuje ideał, kobieta o pięknych piersiach i słuchawkach na uszach. Z c4d którego użyłem ta praca kojarzy mi się z dupstepem, który bardzo lubię. Kolor? zerknijcie na kolorystykę forum i avatar dikeya, po prostu się dopasowałem. --- Po rozmowie z przyjaciółką uświadomiłem sobie, że kobiety to istoty boskie. Umieją pomóc, zaspokoić, uszczęśliwić i upodobać sobie mężczyznę. Postanowiłem pokazać kobietę jako super-bohaterkę w blasku. Ten blask miał nawiązywać do tego, że kobiety są boskie, bez nich nie było by sensu życia na Ziemii. --- Troche lipnie wyszło, nie wiedziałem jak to zrobić. Inspiracją była dziewczyna- nie trzeba wiecej pisac. przepraszam ale nie zobaczyłem podkategorii "galeria" jezeli można to proszę o przeniesienie |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
[Początkujący Grafik] -=True=- (Moje prace) - True - 31-08-2013 17:16
RE: [Początkujący Grafik] -=True=- (Moje prace) - Krrrrissu - 31-08-2013, 19:40
RE: [Początkujący Grafik] -=True=- (Moje prace) - True - 31-08-2013, 19:44
RE: [Początkujący Grafik] -=True=- (Moje prace) - plkubixpl - 01-09-2013, 18:22
|