Podanie na Admina - dGp. |
22-06-2013, 22:44
|
|
Mędrzec Postowy |
RE: Podanie na Admina - dGp.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-06-2013 22:45 przez MYTHBUSTERS.)
2 dni dopiero grasz na DR i już chcesz admina??? Śmieszne, bardzo śmieszne
Cytat:To pokaż mi dokładnie gdzie to pisze, bo jakoś nie zauważyłem, daj linka. Nie znamy regulaminu tego forum?? To ci przytoczę kilka ciekawych podpunktów: Cytat:Nie spamuj w swoim podaniu, możesz je odświeżać po 48 godzinach (2 dni). Nie odpowiadaj pod wpływem emocji, jeśli ktoś wytrąci Cię z równowagi - przegrałeś. A co robisz? Spamujesz w swoim podaniu. Jest opcja edytuj, należy zedytować swój post i pod podaniem pisać to, co ty w tychże 2 postach po podaniu Cytat:Aby móc w ogóle złożyć podanie na forum, musisz spełnić jeden z poniższych warunków: Fakt bardzo pocieszny, nie spełniasz żadnego z tych warunków!!! Cytat:• Wymiana zdań pomiędzy dwiema osobami powinna przebiegać w systemie prywatnych wiadomości. Podanie to nie jakieś rozmowy w toku. Takie pogaduszki na PW proszę załatwiać I mój ulubiony podpunkt Cytat:• Za łamanie tego regulaminu możesz otrzymać Warna (ostrzeżenie). Złamałeś 4 podpunkty regulaminu, dostajesz upomnienie słowne, następny choćby post w twoim podaniu zbędny, będzie nagrodzony warnem. To samo do ciebie krisu, nie wdawaj się z nim w jakieś rozmowy w podaniu. Ja jestem na NIE Ze względu na to, że nie spełniasz żadnego z warunków w tym podaniu, podanie leci do Kosza! edit: żeby nie było, że wziąłem te teksty z nie wiadomo skąd, daje poniżej linki do regulaminów 1) http://www.deathrun.pl/temat-Przed-zloze...ania--8256 2) http://www.deathrun.pl/temat-Regulamin-Forum--2 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Podanie na Admina - dGp. - dGp. - 22-06-2013, 21:07
RE: Podanie na Admina - dGp. - Krrrrissu - 22-06-2013, 21:24
RE: Podanie na Admina - dGp. - dGp. - 22-06-2013, 21:29
RE: Podanie na Admina - dGp. - Krrrrissu - 22-06-2013, 21:35
RE: Podanie na Admina - dGp. - dGp. - 22-06-2013, 21:38
RE: Podanie na Admina - dGp. - `Jake - 22-06-2013, 22:44
RE: Podanie na Admina - dGp. - MYTHBUSTERS - 22-06-2013 22:44
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości