Poglądy religijne |
05-05-2013, 18:30
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: Poglądy religijne
(05-05-2013 14:47)Krrrrissu napisał(a): nie znam miejscowości ale jest ona położona we Włoszech gdzie od kilkudziesięciu lat na "serwetce" przykrywającej kielich są ślady świeżej krwi Co nie znaczy, że to nie była manipulacja. Nie ma dowodu, że to nie była krew jakiegoś żyjącego człowieka. (05-05-2013 14:47)Krrrrissu napisał(a): Piszecie, że nie wierzycie ale ja JESTEM PEWNY że jakby coś wam się przydarzyło dajmy na to przygniotła was belka to pierwsze słowo to było by "kurwa" a kolejne "Boże pomóż" Kilka lat temu miałem ostre zapalenie płuc, lekarze dawali mi 50% szans (wszystko dlatego, że mój były lekarz rodzinny to skończony idiota ;x). Bałem się tak, że się mało nie zesrałem, a mimo to ani razu nie pomyślałem tak, jak Ty to stwierdziłeś (chociaż babka nie raz przychodziła do mnie do szpitala i mnie namawiała do tego żebym się pomodlił). Prosiłem o pomoc, owszem, ale nie boga tylko lekarzy, którzy w przeciwieństwie do niego istnieją i byli w stanie mi pomóc. -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości