Poglądy religijne |
05-05-2013, 14:47
|
|
KUJON Inne grupy: Admin [DR] |
RE: Poglądy religijne
Trzeba pamiętać ile osób zginęło pod czasz wojen chrześcijańskich.(czego nie powinno tak się nazywać bo w Bóg nigdy nie uczył wrogości,jest to winna wyłącznie ludzka, wolna wola). Jak dla mnie Bóg istniał, istnieje i będzie istnieć.
"3. Ehe. Bóg nas chroni zsyłając na nas choroby, trzęsienia ziemi, wybuchy wulkanów, powodzie... Przepiękny przykład miłości." miłością jest to że dał Ci życie, to że codziennie rano budzisz się itp. To że świat jest niesprawiedliwy to fakt bo czym zawinił człowiek który urodził się gdzieś strefie dajmy na to sahelu gdzie panują wielkie suszem; jedni żyją w krajach rozwiniętych inny w szałasach i w głodzie. Plpolak19 napisał(a): Cuda: -uzdrowienie Jana Pawła II, -objawienie się Matki Bożej dzieciom, -kawałek tkanki sercowej na opłatku 1. JPII przeżył, bo kula minęła narządy wewnętrzne. 2. Dowodzik pliss. 3. Zwykła manipulacja. hmmm nie znam miejscowości ale jest ona położona we Włoszech gdzie od kilkudziesięciu lat na "serwetce" przykrywającej kielich są ślady świeżej krwi Piszecie, że nie wierzycie ale ja JESTEM PEWNY że jakby coś wam się przydarzyło dajmy na to przygniotła was belka to pierwsze słowo to było by "kurwa" a kolejne "Boże pomóż" |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości