Klasy CS |
18-01-2013, 14:14
|
|
Początkujący |
Klasy CS
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-01-2013 23:14 przez szymonpolska.)
Proszę o nie upodabnianie mnie do Wielkiego Poradnika CallOfDuty i nie kopiowanie z niego klas!
Hejka! Jak wiadomo w CS-a gra się raczej bez taktyki. MOŻNA tak robić ale nie trzeba więc robię tutaj taki mały zbiór klas które mogą przydać się nie tylko na singlu ale i na multiplayerze. Jak tak sprawdzam to widzę że NIE MA takiego wątku więc postanowiłem go rozpocząć. Bardzo proszę o dodawanie własnych klas ponieważ sam niewiele wiem. Komandos Broń: Terroryści - AK -47, nóż, 2 FlashBang-i Zwykły i Smoke. Anty-Terroryśći: M-16,nóż, 2 FlashBang-i, Zwykły i Smoke. Rola komandosa polega na ,,Robieniu zamieszania", czyli wskakiwania w większą grupę przeciwników i rozwalania ich karabinem i nożem, najczęściej kiedy są oślepieni. Komandos musi poruszać się niewidzialny dla przeciwników. Jego największy atut to zaskoczenie. Więc teoretycznie wygląda to tak: 2 grupy walczą ze sobą, nagle jedna grupa zostaje oślepiona FlashBangiem a jeden z kolesiów z tej PIERWSZEJ grupy ( która została oślepiona ) patrzy i już nie ma połowy jego kolegów. W rezultacie druga grupa wygrywa. Klasa komandosa pozwala zniszczyć nawet 6 - 8 osobowe grupy. Powodzenia! Proszę o dodawanie swoich klas. Szymek |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Klasy CS - szymonpolska - 18-01-2013 14:14
RE: Klasy CS - xsardas™ - 18-01-2013, 14:30
RE: Klasy CS - MYTHBUSTERS - 18-01-2013, 14:40
RE: Klasy CS - szymonpolska - 18-01-2013, 23:12
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości