NO ! |
14-12-2012, 23:10
|
|
Zbanowany |
RE: NO !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2012 00:25 przez Gwiazdor.)
Omg towik czy ty sie nie umiesz poddac, meczysz nas tymi podaniami od ok. 2 tygodni.
Caly czas masz same negatywy a ty nic i skladasz podanie za podaniem. Nie wiem chyba trzeba jakis limit podan na np. tydzien zrobic bo to jest bez sensu. Czlowieku myslisz ze jak sobie robisz jaja to dostaniesz admina. Kazdy by ci sie bal dac tego admina po zobaczeniu twojego pisma i tego co tu robisz bo od razu pomyslalby ze (za przeproszeniem) rozpieprzysz caly serwer. Twoja ortografia, pismo, bledy i to co robisz na tym forum sprawiaja ze tych co na to patrza az bola oczy. Ale tu z naszych uwag sobie nic nie robisz i skladasz podanie za podaniem, robisz bledy za bledami, piszesz zdania nie majace sensu, wypowiadasz sie we wlasnych podaniach itp. itd. Po prostu nie wiem o co ci chodz, nasze uwagi masz gleboko w czterech literach i nie wiem czy ty to wszystko robisz dla zabawy, widzac nasze Ja mam dla ciebie tylko jedna rade - Ogarnij sie !!! i przestan pisac te bezsensowne podania bo ja juz nie wytrzymuje tego. Te twoje podania to zenada, jedynym ich plusem jest to ze mozna sie pismiac. No i to by bylo na tyle pozdrawiam i mam nadzieje ze wezmiesz sobie moje slowa do serca i przestaniesz sobie robic jaja z tej serwerowni. A i moja odpowiedz to oczywiscie kategoryczne NIE Wow to chyba moj najdluzszy post |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: NO ! - Farba - 14-12-2012 23:10
RE: NO ! - MYTHBUSTERS - 15-12-2012, 22:05
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości