To byłeś ty :> |
20-11-2012, 21:51
|
|
Młody Gniewny z ul. Sezamkowej |
RE: To byłeś ty :>
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-11-2012 21:56 przez RZEZNIK.)
Powiem tyle Maf !!! człowieku była już o tobie rozmowa sam pamiętasz parę razy cie widziałem na spec nie chce się wypowiadać czy jesteś czy nie , ale ogarną byś trochę i robił coś w kierunku żeby ludzie cie traktowali poważnie bo dla mnie jesteś takim dużym dzieckiem które nic jeszcze nie potrafi, szkoła dla adminów ma być tak jak sam zaq powiedział w moim poscie wiec to nie problem , wracając do maf'a spec nie jest po to żebyś wchodził na niego i szedł np. coś zjeść nie ma cie to wyjdź z serwera i po sprawie bo spec to nie jest jakaś poczekalnia albo coś w tym stylu, bo spect jest po to żeby obserwować czy nikt nie zachowuje się nie odpowiednio lub nie skraca i tyle wiec proszę cię a wręcz rozkazuje ci ogarnij i zacznij być poważnym człowiekiem i daj przykład gracza (bądź dla nich autorytetem a nie osobą przy której można wyzywać innych i łamać zasady bo gracze to widza i wiedza przy kim mogą to robić) dzięki wielkie myślę że to trafi do ciebie i zmienisz swoje zachowanie pozdrawiam jack RZEZNIK :*
A MAF i jeszcze jedna sprawa zrobiłeś sobie u mnie 1 wrażenie okropne i pewnie myślisz ze cię nie lubię i te sprawy ale zrobiłeś takie złe wrażenie że dla mnie jesteś zwykłym takim pospolitym chamem który uważa się za nie wiem kogo, więc jeżeli da się to zmień to możemy żyć razem w zgodzie i było by fajnie jeżeli dało by się to jakoś zrobić |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
To byłeś ty :> - xoqevil - 20-11-2012, 21:05
RE: To byłeś ty :> - InFamous - 20-11-2012, 21:13
RE: To byłeś ty :> - xoqevil - 20-11-2012, 21:15
RE: To byłeś ty :> - RZEZNIK - 20-11-2012 21:51
RE: To byłeś ty :> - WSRH - 20-11-2012, 21:56
RE: To byłeś ty :> - MYTHBUSTERS - 20-11-2012, 22:18
RE: To byłeś ty :> - xsardas™ - 21-11-2012, 18:41
|