AliaSs zrobił się groźny! |
18-04-2011, 08:43
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: AliaSs zrobił się groźny!
Ja to powiem w ten sposób - i forum, i serwery są płatne. Obecnie posiadamy dowód (właśnie powyższą rozmowę), że ZjebaliaSs nam groził zniszczeniem forum. To podlega pod kodeks karny, a ja bardzo chętnie usłyszę jego płacz w sądzie, że wszystko my zaczęliśmy, bo wyjebaliśmy go z sieci (sąd w tym momencie pewnie by jebnął ze śmiechu ). Możemy spokojnie zażądać odszkodowania za straty pieniężne.
I co on z tego będzie miał? Nie dość, że wyda na hakera (mamy kopię bazy danych forum + mojeserwery.pl z pewnością mają bazę danych serwerów, więc...), to jeszcze później będzie nam płacił odszkodowanie. A ja osobiście zażądam publicznych przeprosin d -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości