Medyk a Pielęgniarka. |
21-02-2011, 12:48
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: Medyk a Pielęgniarka.
(21-02-2011 10:38)LOK Anschutz napisał(a): Moim zdaniem można było by usunąć medyka a jego apteczki oddać pielęgniarce, i dodać jej możliwość wskrzeszania. Lecz za użycie apteczki która dała komuś piele dostaje exp i za wskrzeszenie też dostaje exp. Co Ty się uparłeś tak na tę Pielęgniarkę? Bo masz na niej najwyższy lvl? Nie będzie ZNÓW łatwego expienia. Już wystarczająco dużo czasu było tak, że tylko ja, Dejwid i kilka osób z 50+ lvl'em na Pielęgniarce mogło spokojnie grać, zbyt dużo czasu prosiliśmy AliaSsa, żeby osłabił Pielęgniarkę, żeby teraz to wszystko poszło na marne. Klasy powinny być zbalansowane, a nie znowu wszyscy polecą na jedną klasę. A wiesz co kiedyś widziałem na Serverze? Jakiś nowy przyszedł i napisał, że chce zostać z nami na dłużej. Pograł kilka rund, napisał, że skoro wszyscy grają jedną najlepszą klasą to on nie ma zamiaru się męczyć i wyszedł. Nadal nie rozumiesz, że Pielęgniarka odstrasza nowych graczy? Wyjdzie nowy CoD i będzie dużo więcej klas to zobaczysz, jak szybko ludzie zapomną o 'tych czasach', kiedy można było znaleźć 1, może 2 osoby, które nie grały Pielęgniarką. Teraz proponuję wybrać dla siebie nową klasę, a nie nadal napierdzielać Pielęgniarką, byleby mieć fajne staty. Gramy dla zabawy, nie dla numerków. -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|