www.GameServ.pl - Zyskaj więcej! |
28-10-2013, 00:17
|
|
Nowy |
www.GameServ.pl - Zyskaj więcej!
www.GameServ.pl - Serwery gier na każdą kieszeń! Mamy dla Państwa dwie nowe informację, dzięki którym mogą zyskać Państwo więcej niż dotychczas. Poniżej przedstawiamy dwie osobne grafiki przedstawiające nowości w GameServ.pl |
21-01-2014, 13:32
|
|
K--N--P |
RE: www.GameServ.pl - Zyskaj więcej!
Polecam!
|
21-01-2014, 13:36
|
|
Expert 3dr |
Chuja, daja Ci serwer na jednej maszynie, a baze mysql na drugiej i odrzuca wszystko co jest możliwe, są liczne bugi z tym ze hostem.
|
23-01-2014, 14:09
|
|
K--N--P |
Cytat:są liczne bugi z tym ze hostemNiby jakie? |
23-01-2014, 14:31
|
|
Expert 3dr |
podlacz sobie BF2 pod jakis serwer to zobaczysz
|
23-01-2014, 14:56
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Mieliśmy serwer MC na tym hostingu, lista zażaleń:
- crash serwera przynajmniej raz dziennie - często-gęsto przy crashach bugowała się mapa i trzeba było zaczynać od nowa - potężne lagi przez +/- godzinę od odpalenia serwera, co przy konfiguracji serwera było w cholerę uciążliwe, bo cały proces przedłużał się o kilka godzin - niezbyt rozwinięta wyszukiwarka pluginów - głupie warny "Przekroczenie limitu pamięci" (nawet bym słowa na ten temat nie napisał gdyby nie to, że te ostrzeżenia mi wskoczyły w momencie kiedy serwer był offline, sprawdzałem w wykresach) -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
19-04-2015, 19:42
|
|
Nowy |
Wszędzie są minusy i plusy
|
10-05-2015, 22:23
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |