Charger?! |
20-10-2014, 21:22
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Charger?!
Uwaga, spełniło się moje marzenie Widziałem na żywo Dodge Chargera! :o
Powiem więcej, widziałem starego i nowego Jak ktoś chce to mogę podrzucić więcej zdjęć z festiwalu motoryzacyjnego, na którym byłem Drifty, stunty, takie tam PS: SIEDZIAŁEM W NOWYM VIPERZE XDDD Koleś mi nawet pozwolił go odpalić i jebnąć do odcinki czuć pod stopą kilkaset koni mechanicznych - bezcenne -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
20-10-2014, 22:21
|
|
Opiekun [SURF] Inne grupy: Admin [SURF] |
RE: Charger?!
Ta. Do odcinki xdddd na wstecznym
|
20-10-2014, 22:35
|
|
Nie, nie dał mi się przejechać, po prostu sobie na luzie gaz powciskałem Kto ma prawko i jeździł czymś więcej niż fiatem punto ojca z silnikiem 1.4, ten wie jaka to radocha czuć pod nogą 500KM : D
Pacz, serducho tego Vipera -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
21-10-2014, 00:25
|
|
Na zawsze w mym sercu [*] Inne grupy: Admin [COD], Admin [DD2] |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-10-2014 00:26 przez caclav.)
A viper to SRT ? czy inny
|
21-10-2014, 07:50
|
|
VIP |
Stary Charger lepsza sprawa jak ten Viper no to miałeś ciekawie, kto by nie chciał posłuchac dźwięków z tych 500km
Masz problem?
Napisz do mnie na gg: 9128118 lub PW!! Postaram się pomóc |
21-10-2014, 11:11
|
|
(21-10-2014 00:25)caclav napisał(a): A viper to SRT ? czy inny Prawdopodobnie SRT, ale pewny do końca nie jestem ;d (21-10-2014 07:50)Dejwid/mp3 napisał(a): Stary Charger lepsza sprawa jak ten Viper no to miałeś ciekawie, kto by nie chciał posłuchac dźwięków z tych 500km Dla porównania silnik z Chargera -----------------------------------------------------------------------------------------------
21-10-2014, 11:17
|
|
Na zawsze w mym sercu [*] Inne grupy: Admin [COD], Admin [DD2] |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-10-2014 12:06 przez caclav.)
silnik nie jest jakiś kosmiczny ale rwie budę
(21-10-2014 11:11)Kamil napisał(a): Prawdopodobnie SRT, ale pewny do końca nie jestem ;d wcześniej nie zobaczyłem świateł i po światłach stwierdzam, ze to jest SRT 10 |
21-10-2014, 11:27
|
|
Jak chcesz potężny silnik to patrz na to
Cayenne, 4.8 V8 na podwójnej turbinie, 550KM Do tego nie wsiadłem, bo było zamknięte ;c -----------------------------------------------------------------------------------------------
21-10-2014, 20:57
|
|
Admin [MULTI] |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości