Logo |
07-09-2014, 12:51
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: Logo
(06-09-2014 16:51):: Bl00wn4P :: napisał(a): jedyny problem to czcionka, mówcie co poprawić a się zrobi Akysz Nie sądziłem, że tak zbeszcześcisz moją pracę w postaci usunięcia napisu -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
07-09-2014, 13:22
|
|
-[]=========[]- Inne grupy: Admin [DD2], Admin [DR], VIP |
nie no nie wpadłem na to, że to musi być wszystko "identycznie" i z grane z innymi pracami
no ale nie ważne |
07-09-2014, 13:24
|
|
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
07-09-2014, 13:37
|
|
Opiekun [SURF] Inne grupy: Admin [SURF] |
|
07-09-2014, 14:11
|
|
-[]=========[]- Inne grupy: Admin [DD2], Admin [DR], VIP |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-2014 14:49 przez :: Bl00wn4P ::.)
ta pierwsza praca ma podobną czcionkę, tylko słabo wyszło.. Sądzę, że to jest normalna czcionka tylko zależy jakimi efektami się bawił jak robił ten napis, po porównywałem podstawowe czcionki i pasują, tylko efekt ciężko uzyskać |
07-09-2014, 16:26
|
|
Expert 3dr |
To pewnie po prostu "Arial" - efekt juz tam jest, tylko jakby ostrość tej czcionki jest inna.
|
07-09-2014, 16:38
|
|
-----------------------------------------------------------------------------------------------
21-09-2014, 21:23
|
|
Important Player |
sranie w banie. Raz - bo ja mam w głowie wgrany system kurwa rozpoznawania czcionek i skojarze Wam na oko what is this., nie, nie. Dwa - nie mam kompa, na którym były zapisane projekty tych banerów, więc game over, bo wątpię bym je odwzorował. Trzy - znajdę dłużą chwilę, to zrobię nowe banery. Dziękuję, dobranoc.
|
21-09-2014, 21:47
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
(21-09-2014 21:23)CandlE napisał(a): sranie w banie. Raz - bo ja mam w głowie wgrany system kurwa rozpoznawania czcionek i skojarze Wam na oko what is this., nie, nie. Dwa - nie mam kompa, na którym były zapisane projekty tych banerów, więc game over, bo wątpię bym je odwzorował. Trzy - znajdę dłużą chwilę, to zrobię nowe banery. Dziękuję, dobranoc.jaki pyskaty się zrobił banujemy czy podpuszczamy?
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
21-09-2014, 21:54
|
|
Opiekun [SURF] Inne grupy: Admin [SURF] |
podpuszczamy!
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości