Logo |
05-09-2014, 02:33
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: Logo
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
05-09-2014, 02:36
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
Tutaj widać, że zamazywane. Tak przy okazji opowiem Ci kawał:
Jestem z siebie dumny. Spośród 5 innych dziewczyna wybrała właśnie mnie. Wskazała palcem i powiedziała: "To ten mnie zgwałcił". hehe ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
05-09-2014, 02:41
|
|
To sobie napisz do candla i poproś o wersję bez napisów, jak się nie będzie niczym różniło to przyznam Ci rację. Szkoda, że tak nie będzie, bo nawaliłem tam ostro aerografem ;p w logo DR tylko Ci pokazałem, że usunięcie napisu to nie problem zresztą nic by nie było widać jakbym to zmniejszył do oryginalnych rozmiarów, także nie szukaj dziury w całym
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
05-09-2014, 02:43
|
|
(05-09-2014 02:41)Kamil napisał(a): To sobie napisz do candla i poproś o wersję bez napisów, jak się nie będzie niczym różniło to przyznam Ci rację. Szkoda, że tak nie będzie, bo nawaliłem tam ostro aerografem ;p w logo DR tylko Ci pokazałem, że usunięcie napisu to nie problem zresztą nic by nie było widać jakbym to zmniejszył do oryginalnych rozmiarów, także nie szukaj dziury w całymno ale żarcik spoko co nie?
|
05-09-2014, 02:47
|
|
tak, wyśmienity
05-09-2014, 02:53
|
|
to spoko, zamykam
|
06-09-2014, 16:51
|
|
-[]=========[]- Inne grupy: Admin [DD2], Admin [DR], VIP |
|
06-09-2014, 18:18
|
|
Trzeba zrobić tak, że @★ `Jake zapyta się @CandlE co to za czcionka i któryś z nich nam powie, ok? Co wy na to?
|
06-09-2014, 23:49
|
|
rencista (na socjalu) |
Ja tam mogę w każdej chwili zadzwonić do niego i zapytać się ale coś z tego muszę mieć Panie Danielu
|
07-09-2014, 00:03
|
|
Opiekun [SURF] Inne grupy: Admin [SURF] |
(06-09-2014 23:49)`Jake napisał(a): Ja tam mogę w każdej chwili zadzwonić do niego i zapytać się ale coś z tego muszę mieć Panie DanieluUscisk dloni+autograf |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości