Samobójstwa w Polsce |
24-02-2014, 20:30
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
Samobójstwa w Polsce
U mnie w mieście w środę (19 lutego) jeden gościu rzucił się pod pociąg, a w walentynki ktoś się powiesił w parku. Jak tam u was? Zdajcie relację ze swojej okolicy...
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
24-02-2014, 20:33
|
|
Prawa ręka DiKeya |
RE: Samobójstwa w Polsce
U mnie też często rzucają się pod pociągi. Pamiętam, że kiedyś się ktoś powiesił, ale to chyba parę lat temu.
|
24-02-2014, 20:43
|
|
FORUMOWY SPAMER Inne grupy: Admin [COD], Admin [SR] |
U mnie jakieś 2 miechy temu rzucił się pod pociąg. Typek ze szkoły..
|
24-02-2014, 21:09
|
|
I <3 Spotify! |
Podatki wzrastają, emerytury maleją
|
24-02-2014, 23:24
|
|
J@ [COD] Inne grupy: J@ [SURF] |
U nas nauczycielka się powiesiła
|
24-02-2014, 23:27
|
|
Administrator |
Cytat:U nas nauczycielka się powiesiła Jak z tobą lekcje miała to się nie dziwie. Sam bym się powiesił, zapewne jeszcze ktoś by mi sznur podał. Masz jakieś pytanie? Pisz śmiało ! Lecz pamiętaj : ## Kontaktując się ze mną wyślij jedną wiadomość, będę miał czas odpiszę. ## Chcąc ze mną porozmawiać najpierw się przedstaw. ## Nie pisz po jednym wyrazie. Zbuduj porządne zdanie. ~~ GG : 39004562 |
24-02-2014, 23:29
|
|
KUJON Inne grupy: Admin [DR] |
Wina tuska.
|
24-02-2014, 23:34
|
|
|
Pr0 Runner |
2 lata temu dziewczyna z SMSu (Szkoła Mistrzostwa Sportowego). To taka szkoła z internatem gdzie się ma tylko 3 lekcje i co chwile trening i chodzą do niej dziewczyny, które są w kadrze Polski itp. I ta szkoła jest obok mojej szkoły ( a właściwie byłą, bo teraz jest w Płocku i w sumie bardzo dobrze, bo nigdy nie lubiłyśmy się z tamtymi dziewczynami, a już najbardziej nienawidziłyśmy grac z nimi sparingów, no bo wiecie one tam różne odżywki, dopingi, 10 trenerów itp a kto za to wszystko płacił? No państwo oczywiście.) No i jedna dziewczyna stamtąd się zakochała w trenerze, a on ją olewał po prostu no rozumiecie to nie? I ona się powiesiła nie daleko tych naszych szkół w lesie. Wszyscy jej szukali na całym śląsku a ona była może z kilometr od tak właściwie prawie domu. Taki facet szedł na spacer i ją znalazł.
A ostatnio jakaś dziewczyna rzuciła sie pod pociąg, ale to taka patola i to nie była jej pierwsza próba, no w sumie to nie była próba bo tym razem jej wyszło. Uh taka tam mała "historyjka"
|
|
24-02-2014, 23:40
|
|
|
Opiekun [SURF] Inne grupy: Admin [SURF] |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2014 01:11 przez AspiratioCrew.)
moj "wujek" sie
powiesił, kumpel zachrztusił sie krwią, kumpel mial wypadek na motocyklu, sąsiad wbil sobie siekiere w łeb, kumpel przećpał,
|
|
11-08-2014, 22:40
|
|
Prawa ręka DiKeya |
Macie jeszcze jakieś historie?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości