"Nielegalne wyścigi w Stalowej Woli" |
14-06-2014, 12:36
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
"Nielegalne wyścigi w Stalowej Woli"
Heloł Od stycznia tego roku jeżdżę na zloty samochodowe w Stalowej Woli, niżej daję filmik z piątkowej imprezy. Można obejrzeć palenie gumy przez BMW znajomego i Mazdę, którą zwykle my przyjeżdżamy na zloty (w piątek byłem swoim samochodem, bo jechałem z Misią i ja przytrzymywałem Mazdę na linie jak kumpel jarał kapcia )
Daję link, bo oglądanie na forum jest chujowe https://www.youtube.com/watch?v=RxyzYYpi...ture=share Na kanale NielegalneWyscigiSTW OFFICIAL jest więcej filmików z naszych zlotów, można obejrzeć : D -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
25-06-2014, 14:47
|
|
Pr0 Runner |
RE: "Nielegalne wyścigi w Stalowej Woli"
Pierwsze filmiki były lepsze Tak ja jestem ciągle na bieżąco i wcale na tym filmiku moje nogi na końcu nie zasłaniają wszystkiego To był mój pierwszy zlot i byłam wniebowzięta, że mogłam wziąć w tym udział teraz w piątek znowu jedziemy !
|
25-06-2014, 15:09
|
|
Deathrun |
Dużo łapek w górę macie
Pomogłem? Daj plusa, to nic nie kosztuje
|
16-05-2015, 13:51
|
|
Nowy |
byłem i świetna sprawa tylko niebieskie miśki czatują hehe
|
02-10-2015, 16:22
|
|
Kox |
fajna impreza tam jest
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości