Real - Barcelona |
24-03-2014, 12:41
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: Real - Barcelona
Aż musiałem tu wejść i to skomentować
Wczoraj głównym aktorem (a raczej aktorzyną) był sędzia. Nie, nie będę pisał, że 'był za Realem/Barcą', mylił się na niekorzyść obu drużyn i mam nadzieję, że wypierdolą go raz na zawsze z Primera Division (albo przynajmniej nie będzie dostawał tak ważnych meczy). Samo spotkanie było na wysokim poziomie, dużo akcji, a Messi hat-trick Visca el Barca -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
24-03-2014, 16:01
|
|
Admin [DR] Inne grupy: Grafik, VIP, J@ [DR] |
Takie mecze to aż chce się oglądać, Kamil ale niestety sędzia ma zawsze racje chociaż pomyłek było wiele
Niech żyje! |
24-03-2014, 17:11
|
|
K--N--P |
Mecz dobry, ale bramki chujowe. ;_;
|
24-03-2014, 18:18
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Bajor, sędzia tylko myśli, że zawsze ma rację
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
24-03-2014, 19:49
|
|
rencista (na socjalu) |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-03-2014 19:49 przez `Jake.)
Sędzie zepsuł trochę spektakl Ale mam nadzieję, że więcej takich będzie tylko bez tych pomyłek ! VeB !
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|