Ciągłe usuwanie cs'a |
11-02-2014, 20:50
|
|
Nakurwiacz DR |
Ciągłe usuwanie cs'a
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2014 20:56 przez Divek.)
Witam mam pewien problem z cs'em. Gdy włączam serwer pewien zombi mod pogram max 10 min i pokazuje mi sie takie coś http://scr.hu/1m94/z2cbc i wtedy musze instalować cs'a od nowa ponieważ już nie moge odpalić cs ponownie. [/font][/size]Jeżeli ktoś by wiedział jak pomóc to prosze pisać, nigdy nie mialem takiego problemu
cs usuwa mi sie sam gdy wejde na ten serwer za pomoc daje |
11-02-2014, 21:12
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: Ciągłe usuwanie cs'a
a jak crashował Ci się CS to próbowałeś usuwać ten plik, w którym siedzi błąd?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
11-02-2014, 21:17
|
|
Nakurwiacz DR |
RE: Ciągłe usuwanie cs'a |
11-02-2014, 21:21
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: Ciągłe usuwanie cs'a
wejdź w folder, w którym masz zainstalowanego CS'a > Wyszukaj > "muzzleflash1.spr"
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
11-02-2014, 21:26
|
|
Nakurwiacz DR |
11-02-2014, 21:45
|
|
Pr0 Runner |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|