Kilka pomysłów |
22-01-2014, 10:39
|
|
K--N--P |
Kilka pomysłów
Przedstawię wam tutaj kilka moich pomysłów dot. forum.
Każdy dział na forum ma inną ikonę. - ikony mogę podesłać, więc nie będzie z tym problemu.
Tylko jest jedno, ale, bo po wgraniu tego pluginu nie będzie już ikonek pokazujących, że w tym dziale są nowe posty etc., niestety. Przesunięcie ShoutBoxa na górę
Na forum brakuje przycisku "Przeskocz na koniec strony" i musimy niepotrzebnie zjeżdżać na sam dół strony, lub wpisać w adresie strony http://www.deathrun.pl/sb.php , a zajmuje to więcej czasu, więc myślę, że u góry lepiej by to wyglądało i byłoby wygodniejszą opcją. - problemu z tym nie ma, wystarczy w innym miejscu dodać kod.
Tabela serwerów - kolory nicków
Kolejną propozycją jest zmiana kolorów nicku w tabeli serwerów, bo tylko Pablo ma kolorowy nick, a reszta ma jak zwykli użytkownicy, zresztą ten nick Pabla też ma zły kolor, bo Administrator ma już czerwony kolor, więc to jest też do poprawy. - myślę, że rozumiecie o co mi chodzi.Dział Regulamin
Proponuję, aby dział Regulamin miał kolor czerwony, ponieważ będzie się od razu rzucał w oczy. - Tak miałoby to wyglądać: Regulamin
|
22-01-2014, 10:46
|
|
I <3 Spotify! |
RE: Kilka pomysłów
Ikony działów można skopiować z poprzedniego stylu
|
22-01-2014, 12:16
|
|
Pr0 Runner |
Ze wszystkim się zgodzę oprócz z przeniesienie sb na górę. Forum nie jest tak długie żeby zjechanie na dół było jakimś wielkim problemem. No i te ikony to tak jak Obey napisał. Tamte były dobre
|
22-01-2014, 12:30
|
|
Pr0 Runner |
(22-01-2014 10:39)Matthew. napisał(a): No ja właśnie nie rozumiem o co Ci chodzi z tymi kolorami, możesz jaśniej? -> Odpowiadam JEDYNIE na pytania dotyczące forum/banów/serwerów. -> Wiadomości typu "jesteś?, pomożesz?, możesz odpisać?" będą ignorowane. SPAM=WARN. -> Jeżeli masz pytanie/problem - pisz od razu o co chodzi. -> Nie poganiaj, odpiszę najszybciej jak to możliwe. Jakiś problem lub pytanie? Pisz PW lub steam - Gwiazdor || 3DR.pl, postaram się pomóc
|
22-01-2014, 12:34
|
|
K--N--P |
Gwiazdor, to jest kolor Jake, a w tabeli serwerów ma zwykły kolor jak użytkownik. Pablo ma teraz czerwony kolor, bo ranga Administrator ma czerwony kolor, a w tabeli serwerów ma Niebieski kolor. Chodzi mi oto, aby w tabeli serwerów opiekunowie mieli takie kolory jak ich ranga.
|
22-01-2014, 14:25
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
(22-01-2014 10:39)Matthew. napisał(a):Niepotrzebne, będzie zamulać. (22-01-2014 10:39)Matthew. napisał(a):można zrobić ankietę (22-01-2014 10:39)Matthew. napisał(a):prawdopodobnie nie będzie tam wypisanych opiekunów (22-01-2014 10:39)Matthew. napisał(a):spoko, można ustawić
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
22-01-2014, 17:00
|
|
Pr0 Runner |
@★ matthew teraz już rozumiem.
@❖ DiKey, wydaje mi się, że to dobrze, że jest info w tej tabelce z tym kto jest opiekunem, bo jak ktoś wchodzi na forum i potrzebuje pomocy to od razu rzuca mu się w oczy do kogo pisać, i nie trzeba dodatkowo szukać. -> Odpowiadam JEDYNIE na pytania dotyczące forum/banów/serwerów. -> Wiadomości typu "jesteś?, pomożesz?, możesz odpisać?" będą ignorowane. SPAM=WARN. -> Jeżeli masz pytanie/problem - pisz od razu o co chodzi. -> Nie poganiaj, odpiszę najszybciej jak to możliwe. Jakiś problem lub pytanie? Pisz PW lub steam - Gwiazdor || 3DR.pl, postaram się pomóc
|
22-01-2014, 20:35
|
|
rencista (na socjalu) |
Jaki mój kolor ? Nie kumam
|
22-01-2014, 20:36
|
|
K--N--P |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-01-2014 20:36 przez Mefiu.)
Cytat:Jaki mój kolor ? Nie kumamNo chodzi o to aby twój kolor w tabeli serwerów był taki sam jak ten na forum. Rozumiesz? |
22-01-2014, 20:40
|
|
rencista (na socjalu) |
W tabeli serwerów ! ;c jej dalej nie rozumiem;c
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości