Ankieta: Podanie o Admina na DR Ankieta jest zamknięta. |
|||
Jestem na tak | 0 | 0% | |
Tak | 0 | 0% | |
Razem | 0 głosów | 0% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Podanie o Admina na DR |
29-12-2013, 14:48
|
|
VIP |
Podanie o Admina na DR
1. Imię: Piotr
2. Nick na Serwerze: Mendrzec 3. Nick steam (jeśli posiadasz):Nie posiadam 4. Steam ID (jeśli posiadasz) oraz IP: 5. Wiek, data urodzenia: 13 lat, 15.08.2000 6. Znajomość AMX (1-10): 6 7. Od kiedy grasz na serwerach DeathRun? :ok. 3 miesiące 8. Ile czasu grasz na 3DR.pl ? : 1 miesiąc 9. Gdzie masz/miałeś admina? : Jeszcze nie maiałem ale mam nadzieję że się to zmieni 10. Jak często odwiedzasz forum? : Codziennie 11. Ile godzin dziennie grasz na serwerze: 3-4 godziny dziennie 12. Kontakt (GG, skype): skype magiczny.murzynpl (nazwa wymyślona z pośpiechu 13. Znasz i akceptujesz regulaminy forum, admina i serwera? : Tak 14. Przydatne umiejętności: Znam niektóre komendy admina (dopiero się uczę) 15. Mieszkam w : Nowy Dwór Mazowiecki 16. Miesięczne dofinansowanie (nieobowiązkowe): Jeśli będzie potrzeba to chętnie 17. To właśnie ja powinienem być adminem, ponieważ : Przydała by się pomoc na serwerze żeby ogarnąć graczy którzy, klną, obrażają innych graczy, skracają, nadużywają mikrofonu itp... Mam nadzieję że oceny będą pozytywne |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości