Wierszyki o cs'ie :D |
25-08-2013, 09:39
|
|
FORUMOWY SPAMER Inne grupy: Admin [COD], Admin [SR] |
RE: Wierszyki o cs'ie :D
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-2013 09:40 przez KuBa.)
Poranek ósma rano, nie mogę spać bo muszę grać, na chatę z kolegami pohandlować em czwórami (m4) rozprawić się z noobami, trudny dzień konter strajczyka czeka czeka, mama na tibie narzeka... Piąta godzina oczy bolą, wyloguje się jak koledzy pozwolą trzeba się wykazać silną wolą... Level i skille bić 10 godzin na kompie to naprawdę nic, bo jestem zahartowany, nagrany jestem konter strajkowicz po[cenzura]any [...] Laski odstawiam na drugi plan, bo dziewczynę w CS'ie mam... E! w piłkę pograć nie, bo czas marnuje się, poco mi koledzy w szkole same książkowe mole, mam przyjaciół na deathrunie (dedrunie), yo!... Kiedy czas mam to gram a czas ciągle mam więc będę grać ile sił w komputerze... Mam ambicję, wysoko mierzę - chce mieć level numer sto, grać grać to jest motto! Jakby tego było mało na CS'a miliony by się wydawało... Wszyscy koledzy... Ze wspólnych stron - Konter Strajk - to nasz wspólny dom, po co mi mama, po co mi tata, przecież w CS'ie mam brata.. CS wychowuje nas na Wojowników, ulicznych zabijaczy, CSowskich hakerów... Bije Cię jakiś gnój, każdy mnich to ch[cenzura]j, dobije level i będzie mój.. Nie grasz - jesteś kolego zerem, sram na komunikaty w TVNie... Gdy jestem w szkole - odliczam czas do grania.
|
25-08-2013, 11:15
|
|
KUJON Inne grupy: Admin [DR] |
jaki cover
|
25-08-2013, 14:50
|
|
4Fun CoD |
Dobre Chris i tak najlepszy w rymowaniu na razie
|
25-08-2013, 16:37
|
|
Fair-Player |
kuba 6 pkt na 10 . Wyniki 31 sierpnia
Powracam na serwer, by zrobic spustoszenie
|
27-08-2013, 08:49
|
|
Fair-Player |
@refresh 2
|
02-09-2013, 08:07
|
|
Fair-Player |
|
02-09-2014, 19:29
|
|
Runner |
Wbijam na c's z Moim skillem z LS
ide szybko do TT bo moj kolega cisnie sie gej ! ide na gale a tam wylatuja same banie. to tyle . Ps. Ten pierwszy wyraz "Z moim skillem z LS" mialo byc to zart no nie miałem co wymiślic i LS tylko mi podszedł do glowy oceniaj ! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości