POMOCY |
29-06-2013, 16:05
|
|
KUJON Inne grupy: Admin [DR] |
POMOCY
Pobrałem przez steam grę Sniper Ghost Warrior ale po uruchomieniu wyskakuje: "FATAL ERROR Cannot initialize renderer"
Co mam zrobić ?? Grę kupiłem 2 h temu w Empiku. |
29-06-2013, 16:16
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: POMOCY
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
29-06-2013, 16:20
|
|
czyli pójdę kupię nową i powinno działać?
proste |
29-06-2013, 16:23
|
|
yyy, jaką Ty masz grafikę? Bo przecież ta gra ma wymagania, że na kalkulatorze mógłbym grać
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
29-06-2013, 16:33
|
|
mój komputer to zabytek
ja za niego w muzeum majątek bym dostał Intel ® Pentium® CPU 2.66 GHz 2.67 GHz, 960 MB RAM Karta graficzna-265MB ATI RADEON XPRESS 200 Series |
29-06-2013, 16:35
|
|
I <3 Spotify! |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-06-2013 16:38 przez Obey138.)
Edit: Napisałem w tej samej sekundzie, co ty dałeś odpowiedź. Zaktualizowałeś sterowniki?
Edit2: DirectX 9, 10 czy 11? Tak jak Kamil napisał, najlepiej byłoby podać specyfikacje twojego sprzętu, żebyśmy mogli podać diagnozę. Jak na razie zaktualizuj sterowniki, DirectX i samego Windowsa, jeżeli nie zrobiłeś tego wcześniej. |
29-06-2013, 16:42
|
|
mam wina xp
directx 9 |
29-06-2013, 16:47
|
|
I <3 Spotify! |
To trochę dziwne.
Mi na moim sprzęcie chodzi na 60-70 FPS, a też mam chujowy. Dla ciekawskich dołączam raport diagnostyczny. |
29-06-2013, 16:57
|
|
na jego kompie raczej by nie poszedł win 7
co do nowej karty to się nie opłaca - lepiej kupić nową jednostkę za 1500zł i grać w te lepsze gry ;x -----------------------------------------------------------------------------------------------
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości