Przerwa |
26-06-2013, 19:26
|
|
Pr0 Runner |
Przerwa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2013 19:29 przez Gwiazdor.)
Siema moi ukochani forumowicze,
nie jest to pożegnanie z tym forum, więc już się nie napalajcie, bo wracam, ale dam Wam chwilę odpocząć od mojej osoby jestem wyjechany do września-października, więc nie będę mógł pełnić w pełni swoich obowiązków o czym Dikey został już poinformowany. Piszę ten post w hyde parku, żebyście mogli sobie pospamować to raz, a dwa, pożegnania, nawet krótkie są żałosne, więc innego miejsca na to nie ma ;x Życzę wszystkim miłych wakacji, szczególnie gorące pozdrowienie dla mojego ulubieńca Kamisia -> Odpowiadam JEDYNIE na pytania dotyczące forum/banów/serwerów. -> Wiadomości typu "jesteś?, pomożesz?, możesz odpisać?" będą ignorowane. SPAM=WARN. -> Jeżeli masz pytanie/problem - pisz od razu o co chodzi. -> Nie poganiaj, odpiszę najszybciej jak to możliwe. Jakiś problem lub pytanie? Pisz PW lub steam - Gwiazdor || 3DR.pl, postaram się pomóc
|
26-06-2013, 19:59
|
|
Pr0 Runner |
RE: Przerwa
Do zobaczenia we wrześniu ;D Ja też cię Kamil pozdrawiam ! ;D hahhahahahahah
|
26-06-2013, 20:50
|
|
Filozof Inne grupy: Admin [COD], VIP |
wracaj szybko
Masz jakiś problem / pytanie? Pisz śmiało!
|
26-06-2013, 20:53
|
|
Mędrzec Postowy |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2013 20:57 przez MYTHBUSTERS.)
W końcu odpocznę sobie od tej pierdoły, jego czepiania się, marudzenia i jego złowieszczych notatek pod mymi postami
Wracaj w jednym kawałku i miłego wyjazdu |
26-06-2013, 20:56
|
|
Prawa ręka DiKeya |
|
26-06-2013, 21:05
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Dzięki za pozdrowienia Gwiazdeczko i Misiaczko x d
Do zobaczenia, nasza jedyna w swoim rodzaju forumowa Gwiazdo -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
26-06-2013, 23:57
|
|
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็กิิิิิิิิิิิิิิิิิิ |
R.I.P. Gwiazdor, na zawsze pozostaniesz głęboko w naszych sercach! Udanych wakacji
PS: Pozdrawiam Kamila.
Twórz serwer DeathRun z klasami, expem i misjami razem ze mną!
|
27-06-2013, 16:02
|
|
Zbanowany |
Do zobaczenia
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości