majngrawd |
17-06-2013, 12:56
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
majngrawd
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-07-2013 14:37 przez Kamil.)
Hail
Szukamy ludzi do wspólnej gry na naszym prywatnym serwerze MC. Mamy 7 wolnych slotów, 3 zajęte przeze mnie, Rzeznika i Misię. Mamy podstawowe pluginy, każdy będzie miał dom pod cubem Jeśli ktoś ma ochotę niech się tutaj zgłosi Serwer opłacony na miesiąc, później będziemy się głowić jak go opłacić, żeby wydać jak najmniej. Ale spokojnie, naprawdę nie jest drogo -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
17-06-2013, 13:22
|
|
Pr0 Runner |
RE: Rekrutacja majngrawd
ile płaciliście ? jakby rozłożyć to na 10 osób to kilka zł wyjdzie nie ? ; )
|
17-06-2013, 14:24
|
|
Fair-Player |
Zgłaszam się powody?:
-Lubię budować -Znam mechanizmy redstone -Nie Griefuje -Umiem zachować kulture -Nie będe błagał o adma albo OP ani nawet itemy -Mogę zadawać sojusze i nie będę zdradzał nikogo -Jak coś od kogoś weźme to ewentualnie napisze Swój nick i co wziąłem -Gram 3 lata w MC jak miałem 8 lat zacząłem więc on niema dlamnie tajemnic -Znam pluginy i mogę pomagać w instalowaniu i mogę podeszłać fajne -Za 2,3 miesiące mogę pomóc w dofinansowaniu -MAM SKINA (widać tylko na Minecraft by zyczu albo Mineshafter) |
17-06-2013, 14:42
|
|
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2013 14:46 przez Kamil.)
Misia, jeśli będzie 10 osób to wystarczy, że każdy wyśle SMS za 3.69zł i będzie na koncie 17zł (serwer kosztuje 16.50zł miesięcznie). I żeby ktoś się nie spinał, że 3.69zł x10 to dużo więcej niż 17zł dodam, że SMS'em zawsze jest drożej, możecie sprawdzić gdzie chcecie
@Diablos Ale się rozpisałeś Wystarczyło się zgłosić, bo bierzemy każdego prócz Polaka A itemów i tak nikt nikomu nie zabierze, bo opa będę miał tylko ja i będę zakładał cuby każdemu W każdym razie wchodzisz, jak zbierzemy ekipę to Wam podam IP Aha, podawajcie swoje nicki z Minecrafta żebym wiedział jakie wpisać do whitelisty -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
17-06-2013, 15:03
|
|
Fair-Player |
Thx Mój nick Misko02
To tak żeby nie okażało się że jakiś lamer napisze zapisuję się i nagle okaże się że za dużo osób i wyprzychniecie mnie Hamsko,zbanujecie,zabijecie i zakopiecie pod moim łóżkiem !(Czyli w domu sąsiadów z dołu bo mieszkam w bloku ) |
17-06-2013, 15:47
|
|
Filozof Inne grupy: Admin [COD], VIP |
Ja będę grał mój nick znasz bo zwami grałem
Masz jakiś problem / pytanie? Pisz śmiało!
|
17-06-2013, 15:50
|
|
go go go, jeszcze 5 osób
-----------------------------------------------------------------------------------------------
17-06-2013, 16:15
|
|
I <3 Spotify! |
Martin97_PL
Nie wiem jednak jak często będę wchodzić, bo ostatnio najczęściej wchodzę na LoL. Z dofinansowaniem nie będzie problemu |
17-06-2013, 16:20
|
|
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2013 16:21 przez Kamil.)
Ekipę zbieramy do 20, o 20 odpalamy serwer, a kto dołączy później będzie zaczynał później X D
-----------------------------------------------------------------------------------------------
17-06-2013, 17:07
|
|
Filozof Inne grupy: Admin [COD], VIP |
o godzinie 20 czy 20.06.2013
Masz jakiś problem / pytanie? Pisz śmiało!
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości