Rezygnacja |
26-05-2013, 11:19
|
|
aka "gówno warty" |
RE: Rezygnacja
Kurwa Kamil wpierdol chcesz? Masz tu zostać, albo wjazd na chate dostaniesz.
|
26-05-2013, 12:31
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
Ale ja nigdzie się nie wybieram, po prostu zrezygnowałem z rangi
Co prawda będę tu wbijał rzadziej, ale to nie znaczy, że nigdy -----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
26-05-2013, 13:08
|
|
Mędrzec Postowy |
Hehe, Kamiś odchodzi i serwer w taką mini żałobę wpada Dlaczego? Bo tyle zrobił dla tej sieci ... i co z tego, że czasami okazywał się co do niektórych bęcwałem, debilem i ogółem pieprzonym adminem który na każdym kroku biednego PlPolaka ośmieszał (i pare innych osób a long time ago), to wszyscy i tak zapamiętają go jako pociesznego człeka i pierdołe jaką nie widział nigdy takiej świat
Co prawda nie odchodzi od nas w 100% ... lecz niestety ma teraz pewnie ważniejsze rzeczy do roboty jak np. Wyrywanie dup na volkswagena Golfa, atak na biały dom z wypisanym długopisem i tak dalej i tak dalej I tym optymistycznym akcentem chciałbym zakończyć moje przemówienie Pozdrawiam (twój pan i władca) Myth :* |
26-05-2013, 22:02
|
|
Pr0 Runner |
Czy tez chcesz się ze mną spotkać u adwokata kolego ? ; D
|
26-05-2013, 23:03
|
|
Nie no, co Ty ;d
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
27-05-2013, 10:24
|
|
Pr0 Runner |
No chyba właśnie chcesz ! ;D oddawać mu rangi on nigdzie się nie wybiera ! ;D
|
27-05-2013, 17:37
|
|
Fair-Player |
Ciebie całkiem jebło. Wracasz i kaj. Z tego co czytałam wyżej ,to musisz zostać
|
27-05-2013, 17:49
|
|
Expert 3dr |
|
27-05-2013, 19:36
|
|
Dobra przyznaje sie to były żarty, nigdzie nie odchodze
-----------------------------------------------------------------------------------------------
27-05-2013, 20:22
|
|
Expert 3dr |
czułem to smierdziało
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|