Pomysł na konkurs [QUIZ] |
27-04-2013, 13:50
|
|
Fair-Player |
Pomysł na konkurs [QUIZ]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2013 13:52 przez Diablos.)
Cześć,Chciałbym zaproponować Konkurs który będzie Quizem może wyjaśnie oco będzie chodzić:
Będzie on robiony numeratycznie i będzie np.10 lub 20 pytań na temat serwera,forum,użytkowników i adminów i wielu inncych rzeczy związanych z serwerem (Nie moga być pytania na wiedze typu:I le to 2003x2512+5743=?) przykłady pytań 1.Czy Dikey ma GG? 2.Czy W naszej serwerowni jest mod Speedrun? i Wiele wiele innych pytań i będzie np.3 nagrody za 3 miejsca np. 1 miejsce:Admin Cod Mod i Surf 2 miejsce:Vip na każdym serwerze DeathRuna 3 miejsce:klasa premium na Cod Modzie |
27-04-2013, 13:58
|
|
Administrator Inne grupy: GlobalMod, VIP |
RE: Pomysł na konkurs [QUIZ]
-----------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------- Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
W sprawach serwera/forum kontakt tylko przez forum lub steam. Nie odpowiadam na GG. Steam - kamil0620 |
27-04-2013, 13:59
|
|
Fair-Player |
rozumiem to jako nie Ale podaj conajmniej powody i to jest tylko pomysł możecie to edytować jak chcecie
|
27-04-2013, 14:24
|
|
aka "gówno warty" |
RE: Pomysł na konkurs [QUIZ] |
27-04-2013, 14:28
|
|
Filozof Inne grupy: Admin [COD], VIP |
Chyba cie pojebało dać admina jak ktoś wygra hahahaha wygra jakiś dzieciak co ma 8 lat i mamy mu dać admina ??
Ps. Pracujesz sobie na warna bo zaczynasz już dziś za bardzo spamować... Masz jakiś problem / pytanie? Pisz śmiało!
|
27-04-2013, 14:30
|
|
aka "gówno warty" |
A może on chce się wykazać, bo chce złożyć podanie? No wiecie co, a wy go krytykujecie.
|
27-04-2013, 14:43
|
|
Fair-Player |
nie chcę podania poprostu chcę być aktywny na forum
I jeszcze raz WSZYSTKO MOŻECIE ZMIENIĆ.Kto wam każe dawać admina?To był tylkp przykład możecie dać różne nagrody i jeszcze jedno Xsardas gdyby to był 8 latek to by miał 0 aktywność na forum i by nic nie wiedział więc...A właśnie to był Quiz o forum bo taki dzieciak by mógł wszystko sprawdzić a tak o np.Jak ma na imię Dikey.Skąd ma to wiedzieć? |
27-04-2013, 14:58
|
|
aka "gówno warty" |
Twierdzisz, że ośmiolatek by nic nie wiedział? Ja jak miałem 8 lat, a mój brat 15 kiedy przyniósł CS'a do domu To jakoś bardzo szybko się wszystkiego nauczyłem. W dobie dzisiejszych czasów każdy ma kompa (no prawie) i dostęp do neta. Osobiście mam kuzyna, który ma 7 lat i już popyla w CS'a, a komputer ma od 4 może 5 roku życia. Także nie dyskredytuj 8 latków.
|
27-04-2013, 15:05
|
|
|
Fair-Player |
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-04-2013 08:09 przez Diablos.)
Lost ty chyba niewiesz o czym ja mówię :PJa mówię o serwie,w CS to ja popylałem też jako 8 latek Ale taki 8 latek nawet pierw musi nauczyć się grać w CS a to takie łatwe nie jest bo musi ogarnąć jak bronie się nazywają,klawisze a to może zając nawet miesiąc,JA np.Ogarniałem CS tydzień i pół a potem uczyłem się grać,A zaraz po graniu w FFA odkryłem magiczną strone (Nie powiem strony bo moze to być traktowane jako reklama) gdzie znalazłem serwer Cod Mod i po kilku dniach ogarnąłem Klasy,I to tez zajeło trochę czasu,a potem jak stłukło to Naście znalazłem DeathRuna i tu zacząłem grać
więc widzisz że trochę długa droga do ogarnięcia CS :PWięc 8 latek zanim by ogarnął samego CS to by zajeło a co dopiero naszą serwerownie Lost wątpie że jest taki ośmiolatek który grał od np.2 roku życia Dobra żeby nie było że 1 miejsce odrazu admin to może też być tak: 1.Vip na wszystkich serwerach 2.Klasa Premium na Cod Mod 3.Reputacja (najlepsza nagroda świata)
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|